De ce Meghan Markle a purtat numai culori neutre cand facea parte din familia regala britanica

1
De Maria Constantin
21 dec. 2022

Ducesa de Sussex a dezvaluit in serialul „Harry & Meghan” cat de complicate erau alegerile ei vestimentare cand locuia in Marea Britanie.

In mult asteptatul documentar difuzat de Netflix, Printul Harry si Meghan Markle au vorbit si despre suisurile si coborasurile relatiei lor.

Ducesa a povestit cat de nepregatita era pentru intrarea in familia regala, spunand ca nu stia cum sa faca reverentele, ca a cautat pe Google imnul Marii Britanii si ca nu stia ce inseamna „walkabout”, termen care descrie plimbarea membrilor casei regale prin multime pentru a saluta oamenii, relateaza Page Six.

Harry a spus ca el a pregatit-o pentru toate lucrurile esentiale pe care trebuia sa le stie, pe baza experientei sale capatate de-a lungul anilor. „Partea despre care chiar nu stiam nimic era stilul, normal. Cum trebuia sa se imbrace”, a marturisit el.

Desi printul a recunoascut ca nu era foarte versat in stilul regal, Meghan a spus ca el se descurca foarte bine cand trebuia sa se imbrace pentru aparitiile oficiale. „Parca te vad zicand ca mai avem cinci minute!”, a spus ea despre haosul care domnea cand se pregateau.

„Eu ziceam: sa port cerceii astia? Sunt facuti de un designer britanic. I-am cumparat online, sunt buni? Stai ca atarna eticheta, taie eticheta! Si pe urma fermoarul. Totul era asa de ridicol. Pur si simplu am mers inainte”, a povestit Meghan amuzata.

Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai fi niciodata bineveniti in Marea Britanie dupa documentarul Netflix

Desi a descris pregatirea pentru rolul de printesa ca un „botez prin foc”, paltonul Mackage, fusta camel si bluza neagra cu guler pe gat pe care le-a purtat la prima aparitie oficiala alaturi de Harry au avut mare succes. Doua femei din multime intervievate atunci au spus ca ea „a fost imbracata perfect” si ca „arata perfect”.

Meghan Markle a dezvaluit, de asemenea, ca rareori purta tinute colorate cand locuia in Marea Britanie, ca sa nu-i supere pe membrii familiei regale. „Nu puteai nici macar sa porti vreodata aceleasi culori ca ale Majestatii Sale (Regina Elisabeta a II-a) daca era un eveniment de grup. Dar nici nu puteai sa porti aceeasi culoare cu alt membru important al familiei”, a spus ea.

Solutia adoptata a fost sa se gandeasca de fiecare data ce culoare nu ar prefera vreodata ceilalti membri ai familiei regale: „Ei bine, ce culoare n-ar purta ei niciodata? Camel? Bej? Alb?”. Asa a ajuns sa adopte preponderent o garderoba in culori neutre.

Foto: Getty Images