Iti poti cumpara si tu fusta office superba purtata de Meghan Markle in prima aparitie din 2020

1
De Maria Constantin
10 ian. 2020

In prima aparitie publica din acest an, Meghan Markle a purtat o fusta office pe care ti-o poti achizitiona si tu.

Ducele si ducesa de Sussex s-au bucurat de o vacanta lunga de sarbatori. Potrivit unui comunicat emis alaltaieri de Palatul Buckingham, Meghan si Harry au dorit sa o viziteze pe Excelenta Sa, Janice Charette, inalt comisar canadian in Regatul Unit, multumindu-i pentru ospitalitatea de care s-au bucurat pe timpul sederii in aceasta tara.

La mai putin de 24 de ore, cei doi au ajuns si in Trafalgar Square, unde i-au salutat pe oamenii adunati acolo pentru a-i vedea.

Un look impecabil in prima zi de lucru

Meghan a purtat un palton clasic Reiss de culoare crem peste o bluza cu guler inalt de culoarea caramelului si o fusta lunga Massimo Dutti in nuanta ciocolatei, pe care ti-o poti achizitiona si tu.

Fusta din satin Massimo Dutti, 479 lei

Ea a optat pentru o pereche de pantofi Jimmy Choo din catifea de aceeasi culoare cu fusta.

Cuplul a fost intampinat cu caldura de multimea care agita stegulete ale Canadei, tara pe care Meghan Markle a numit-o a doua sa casa, relateaza Vogue.

Meghan Markle si Printul Harry isi pot pierde formal titlurile nobiliare

Intalnirea cu inaltul functionar canadian a avut loc dupa o vizita la Hubb Community Kitchen care sprijina integrarea sociala a femeilor de origine araba. Ducesa patroneaza aceasta organizatie, iar anul trecut Fundatia Regala a renovat sediul si a editat o carte de retete, „Together”, urmand ca banii incasati, 557.638 de lire sterline, sa fie donati supravietuitorilor incendiului devastator din Grenfell.

Mesajul transmis de tinuta ducesei

Dupa un an 2019 intens, in care a fost editorul numarului din septembrie al British Vogue, intitulat „Forces For Change”, si lansarea unei colectii-capsula in colaborare cu alta fundatie umanitara pe care o patroneaza, Meghan Markle este pregatita pentru noi provocari, mai ales ca ieri ea si cu Printul Harry au anuntat ca se desprind de Casa Regala, dorindu-si sa fie mai mult pe cont propiu.

Va fi interesant de vazut cum  isi vor consolida in 2020 linia independenta pe care a trasat-o anul trecut, cand au inceput distantarea fata de familia regala britanica.

Foto: Getty Images.