Premiile Oscar 2020 – Top 10 cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

1
De Roxana Dobrita
10 feb. 2020

Glamour, palete coloristice neutre si multa stralucire. Care au fost cele 10 rochii care ne-au furat iremediabil privirile si inimile?

Cum Premiile Oscar incheie sezonul festivalurilor pentru industria cinematografica, desigur ca asteptarile sunt, ca de fiecare data, foarte mari. Curiozitatea si exaltarea celor care asteapta cu infrigurare sa vada cine va iesi triumfator din cursa pentru marile premii sunt egalate doar de nebunia de pe covorul rosu, unde vedetele dau viata unor tinute spectaculoase in timp ce intreaga lume le priveste si le admira.

Uneori, tocmai pentru ca presiunea este cat se poate de mare, unele vedete mizeaza pe optiunile confortabile, deloc riscante, dar anul acesta multe dintre ele au indraznit sa-si etaleze personalitatea.

Temele regasite pe podiumurile din New York, Paris, Londra si Milano au fost prezentate cu gratie si pe covorul rosu din aceasta seara.

Margot Robbie a mers pe mana celor de la Chanel si bine a facut. Natalie Portman a trimis un mesaj feminist prin intermediul capei realizate de Maria Grazia Chiuri de la Dior, pe care erau brodate numele regizoarelor care nu au fost nominalizate la Oscar. Scarlett Johansson a onorat traditia look-urilor un pic risqué, mizand pe o rochie-corset transaparenta de la Oscar de la Renta.

In concluzie, prima ceremonie a Premiilor Oscar din acest deceniu a livrat exact ceea ce a promis: o celebrare a modei glamour Hollywoodiene in toate formele sale.

Gasesti mai jos cele 10 tinute care ne-au placut cel mai mult!

MARGOT ROBBIE in Chanel

CHARLIZE THERON in Dior

LILY ALDRIDGE in Ralph Lauren

ZAZIE BEETZ in Thom Browne

REGINA KING in Versace

ROONEY MARA in Alexander McQueen

NATALIE PORTMAN in Dior

SCARLETT JOHANSSON in Oscar de la Renta

Brie Larson in Celine

RENEE ZELLWEGER in Armani

Foto: Getty Images