Timothée Chalamet a primit un rol tulburator intr-un film regizat de Wes Anderson

1
De Maria Constantin
4 feb. 2020

Dupa prestatia convingatoare din „Little Women“ il vom revedea pe Timothée Chalamet intr-un nou proiect interesant.

Timothée Hal Chalamet va juca in „The French Dispatch”, film regizat de Wes Anderson, anunta Marie Claire. Potrivit sinopsisului oficial, lungmetrajul este un omagiu adus jurnalistilor trimisi de un ziar american intr-un avanpost dificil dintr-un oras fictiv, in Franta secolului al XX-lea.

Actorul american in varsta de 24 de ani va colabora pentru a treia oara cu Saoirse Ronan, dupa perechea inseparabila, Jo si Laurie, pe care au format-o in „Little Women” si dupa rolurile din „Lady Bird”, regizat de Greta Gerwig.

„Este o energie intre ei care se transforma intr-o torta cand sunt impreuna. Sunt atat de vii si atat de talentati, atat de inteligenti si de tineri”, a declarat recent Gerwig despre cei doi actori. „Cand ii pui laolalta, rezultatul e comparabil cu o combustie”, a adaugat actrita si regizoarea americana.

Din distributia noului proiect in care este implicat Chalamet mai fac parte Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDorman si Bill Murray.

„The French Dispatch”, al zecelea film regizat de Wes Anderson, va avea premiera pe 24 iulie, anunta publicatia citata. Pana atunci, il vom putea vedea pe Timothée Chalamet la gala Oscarurilor, pe 10 februarie, unde acesta va prezenta unul dintre premii.

Foto: Getty Images.