Minnie Driver, imbracata ca o adolescenta la 50 de ani: Tinuta cu care vedeta a surprins inainte de gala Oscar

1
De Maria Constantin
12 feb. 2020

Actrita britanica a avut o aparitie surprinzatoare la petrecerea de dinaintea galei Oscar.

Imbracata cu un top negru si cu pantaloni combo, o tinuta care ii lasa partial abdomenul la vedere, Minnie Driver parea mai aproape de adolescenta decat de cei 50 de ani impliniti pe care nu-i arata deloc. Ea a stralucit, saptamana trecuta, la petrecerea care a precedat ceremonia premiilor Oscar.

Tinuta purtata de actrita britanica era sexy si chic, punandu-i in valorea bratele tonifiate. Ea si-a completat look-ul cu un lantisor creat de Anita Ko si un clutch din piele, scrie Daily Mail.

„50 a fost mereu 50“

Minnie Driver a implinit 50 de ani pe 31 ianuarie si a declarat recent pentru emisiunea 4 PM de la BBC ca s-a saturat de societatea care le dicteaza femeilor cum ar trebui sa actioneze, sa simta si sa se imbrace la o anumita varsta. Ea a comparat show-ul reusit de Jennifer Lopez la Super Bowl cu un „foc de artificii sexy” si i-a spus realizatorului ca, de multe ori, cu trecerea anilor, in loc sa se ofileasca, femeile sunt mai stralucitoare.

Saptamana trecuta, vedeta din „Good Will Hunting” a scris pe Twitter despre modul frustrant in care sunt privite femeile care imbatranesc. „M-am saturat de acest 50 de ani este noul… 50 a fost mereu 50. Femeile trebuiau doar sa se zbarceasca si sa-si accepte ofilirea”, a scris ea.

„Banuiesc ca trebuie sa fie ingrozitor pentru multi barbati daca devenim mai stralucitoare, mai atragatoare, mai ambitioase si mai emancipate cu cat imbatranim”, a adaugat actrita.

In emisiunea de la Radio 4 gazduita de Evan Davis, Minnie a spus ca s-a creat o perceptie gresita asupra acestei varste de 50 de ani. „Nu se intampla nimic cu corpul tau cand faci 50 de ani. E doar un sablon social ca este privita ca imbatranirea, poate pentru ca partea de drum din urma ta este mai mare decat cea din fata ta”, a explicat ea.

„Suntem niste invingatoare“

Minnie Driver l-a contrazis pe Evan care a sugerat ca de vina pentru aceasta perceptie eronata ar putea fi menopauza, cand femeile sunt mai putin active sexual. „Femeile sunt foarte active sexual dupa menopauza”, a subliniat ea.

„Cred ca e o amenintare pentru barbati – nivelul de testosteron al femeilor incepe sa creasca dupa menopauza, in timp ce la barbati descreste. Femeile incep sa capete putere, nu sa-si piarda forta, cum am auzit. Nimic din a fi femeie nu are legatura cu slabiciunea. Suntem niste invingatoare”, a punctat actrita.

„Cred ca ideea de slabiciune s-a schimbat, noi de-abia ne aprindem si devenim mai tari. Abia acum incep sa inteleg ca femeile devin mai puternice pe masura ce imbatranesc. Stiu multe femei care sunt robuste, sunt extraordinare la 50 de ani”, a adaugat Driver.

Foto: Getty Images.