Keira Knightley refuza sa mai filmeze scene nud in productii regizate de barbati

1
De Maria Constantin
30 ian. 2021

Actrita engleza a explicat de ce nu mai vrea sa joace in scene nud in filme regizate de barbati.

Intr-un interviu acordat podcast-ului Chanel Connects, Keira Knightley a vorbit despre disconfortul pe care il resimte atunci cand joaca scene nud in filme regizate de barbati. „Nu am o interdictie absoluta, dar cumva am cu barbatii”, a spus ea, motivand ca este vorba, partial, de „vanitate” si partial de „privirea masculina”.

„Nu vreau sa fie scenele acelea oribile de sex in care esti unsa toata si toata lumea mormaie. Nu sunt interesata de asa ceva”, a adaugat actrita in varsta de 35 de ani.

De ce ar filma cu o femeie

Knightley a spus ca ar fi altceva daca ar lucra la un proiect dedicat maternitatii si acceptarii aspectului fizic. „Si simt, imi pare rau, ca ar trebui facut cu o regizoare”, a precizat ea.

„Daca ar fi ceva despre experienta de mama, efectiv despre cat de extraordinar este corpul, despre cum te uiti la acest corp care stii ca e al tau si pe care il vezi intr-un alt mod si care se schimba inainte de a deveni mama, atunci, da, as explora asta cu o femeie care intelege asta. Dar simt ca este foarte inconfortabil sa incerci asta dintr-o perspectiva masculina”, a explicat actrita.

Keira Knightley are un program strict pentru alaptarea bebelusului: Foloseste pompa de san in fiecare dimineata

„Sunt momente in care spui ‘Da, imi dau seama unde s-ar potrivi perfect aceasta scena de sex. Si practic ai nevoie doar de cineva care sa arate atragator, asadar poti folosi pe altcineva.’ Pentru ca sunt prea orgolioasa si corpul meu a avut doi copii pana acum, as prefera sa nu stau goala in fata unor barbati”, a continuat Keira.

Clauza de protectie pentru scenele de sex

Actrita britanica nominalizata la Oscar pentru rolurile din „Pride & Prejudice” (2005) si „The Imitation Game” (2014) a spus anul trecut ca dupa ce a devenit mama a adaugat o clauza de non-nuditate in contractele sale pentru a avea controlul deplin asupra scenelor de sex pe care le joaca, scrie Harper’s Bazaar.

„Inainte ma simteam mai confortabil cu mai multa nuditate decat sunt acum. Am copii, acum am 30 de ani, sunt foarte fericita cu corpul meu, dar simt sa il protejez”, a declarat ea pentru Financial Times.

Foto: Getty Images.