Keira Knightley are un program strict pentru alaptarea bebelusului: Foloseste pompa de san in fiecare dimineata

Maria Constantin1
De Maria Constantin
28 oct. 2019

Actrita in varsta de 34 de ani foloseste pompa de san in fiecare dimineata ca sa-i ramana mai mult timp pentru indatoririle profesionale dupa-amiaza.

Keira Knightley si sotul ei, James Righton, au devenit parinti pentru a doua oara in urma o luna si jumatate, cand s-a nascut fiica lor, Delilah. Actrita si-a luat o pauza de sase luni ca sa-si creasca fetita, insa, fiind o mama activa, cu o agenda plina de evenimente si intalniri, ea nu mai are timp ca sa alapteaza, asa ca recolteaza laptele in avans cu o pompa de san.

Knightley a dezvaluit pentru The Telegraph ca viata ei profesionala o constrange sa aplice un program strategic pentru alaptarea bebelusului. De exemplu, cand cotidianul britanic i-a luat interviul, in ziua premierei noului ei film, „Official Secrets”, de la Festivalul de film de la Londra, Keira si-a petrecut dimineata folosind o pompa de san ca sa aiba apoi suficient lapte pentru fiica ei si sa poata sa-si urmeze activitatile fara intrerupere, scrie Refinery29.

Keira Knightley – “Viata de mama e grea!”

„Vom sta despartite cam sase ore in total, asa ca am pompat cat sa ajunga pentru trei portii. Daca nu fac asta, sanii mei vor exploda”, a glumit vedeta. „Vorbesc serios. Oriunde ma duc, am pompa cu mine. E in regula”, a adaugat ea.

Actrita britanica mai are o fetita, in varsta de patru ani, Edie.

Alaptare „din mers”

Keira a vorbit si la inceputul lunii despre programul sau de alaptare „din mers”. In matinalul realizat de Louise Minchin la BBC, ea a spus ca a folosit pompa de san chiar inainte de interviu. „Trebuie sa ma intorc inainte de 6:30 pentru ca atunci o hranesc – o sa fie bine, o sa ajung. Trebuie sa ma descurc neaparat cu pompa – toata lumea trebuie sa se descurce cu asta, daca da rezultate (…)”, a declarat vedeta.

Academia Pediatrilor Americani recomanda hranirea la san a bebelusilor cel putin in primele sase saptamani de viata. Durata alaptarii la san este, insa, o alegere personala, iar multe femei, printre care se numara si Keira Knightley, renunta mai devreme la alaptarea la san.

Foto: Getty Images.