Keira Knightley are un program strict pentru alaptarea bebelusului: Foloseste pompa de san in fiecare dimineata

1
De Maria Constantin
28 oct. 2019

Actrita in varsta de 34 de ani foloseste pompa de san in fiecare dimineata ca sa-i ramana mai mult timp pentru indatoririle profesionale dupa-amiaza.

Keira Knightley si sotul ei, James Righton, au devenit parinti pentru a doua oara in urma o luna si jumatate, cand s-a nascut fiica lor, Delilah. Actrita si-a luat o pauza de sase luni ca sa-si creasca fetita, insa, fiind o mama activa, cu o agenda plina de evenimente si intalniri, ea nu mai are timp ca sa alapteaza, asa ca recolteaza laptele in avans cu o pompa de san.

Knightley a dezvaluit pentru The Telegraph ca viata ei profesionala o constrange sa aplice un program strategic pentru alaptarea bebelusului. De exemplu, cand cotidianul britanic i-a luat interviul, in ziua premierei noului ei film, „Official Secrets”, de la Festivalul de film de la Londra, Keira si-a petrecut dimineata folosind o pompa de san ca sa aiba apoi suficient lapte pentru fiica ei si sa poata sa-si urmeze activitatile fara intrerupere, scrie Refinery29.

Keira Knightley – “Viata de mama e grea!”

„Vom sta despartite cam sase ore in total, asa ca am pompat cat sa ajunga pentru trei portii. Daca nu fac asta, sanii mei vor exploda”, a glumit vedeta. „Vorbesc serios. Oriunde ma duc, am pompa cu mine. E in regula”, a adaugat ea.

Actrita britanica mai are o fetita, in varsta de patru ani, Edie.

Alaptare „din mers”

Keira a vorbit si la inceputul lunii despre programul sau de alaptare „din mers”. In matinalul realizat de Louise Minchin la BBC, ea a spus ca a folosit pompa de san chiar inainte de interviu. „Trebuie sa ma intorc inainte de 6:30 pentru ca atunci o hranesc – o sa fie bine, o sa ajung. Trebuie sa ma descurc neaparat cu pompa – toata lumea trebuie sa se descurce cu asta, daca da rezultate (…)”, a declarat vedeta.

Academia Pediatrilor Americani recomanda hranirea la san a bebelusilor cel putin in primele sase saptamani de viata. Durata alaptarii la san este, insa, o alegere personala, iar multe femei, printre care se numara si Keira Knightley, renunta mai devreme la alaptarea la san.

Foto: Getty Images.