Increderea de sine si curajul sunt elemente cheie in noua colectie Reserved

1
De Gavrila Alina
1 aug. 2022

Iubitoarele stilului casual vor fi mai mult decat incantate de noua colectie Reserved High Summer. Aceasta prezinta tendintele actuale dintr-o perspectiva edgy, fiind o reflexie a mileniului trecut.

Y2K este laitmotivul colectiei, cu un stil mulat pe corp, panglici si alte detalii care avantajeaza siluetele. Vara anului 2022 este despre increderea de sine, unde marimea este doar un numar si stilul este in prim-plan.

Culori acaparatoare

High Summer propune un joc superb de culori; verde neon, roz intens, cobalt cuceritor si violet pal. Acestea alcatuiesc gradiente moderne precum oranj-violet, inspirat de apusurile traite la malul marii.

Detalii surprinzatoare

Mai mult, texturile fine joaca un rol esential, fiind combinate cu detalii superbe. Volane, cravate, bretele duble sau benzi suplimentare care se pliaza pe silueta. High Summer este despre curajul de a-ti afisa corpul, in special mainile, spatele si picioarele. Piesele fiind menite stilului overlay. Suprapunerea materialelor transparente conduce la un aspect avant-garde si curajos.

Echilibru in aspect

Insa, articolele vestimentare sunt create pentru a oferi o balanta tinutelor. Daca o rochie acopera in intregime spatele, aceasta va fi cu siguranta maxi, pentru un plus de efect. Pentru o fusta mini, croiala e clar cu talie inalta. Rochii lungi cu decolteu legat, fuste mini trapezoidale, costume de baie asimetrice si multe altele.

Toate articolele vestimentare sunt un omagiu adus stilului Y2K, in special treningul din velur in nuante de cobalt si roz. Hainele sunt ideale pentru festivalurile verii. Originale, confortabile si indraznete. Reteta care cu siguranta va atrage toate privirile. Mai mult, piesele individuale sunt create pentru a fi combinate in nenumarate moduri, fiind un rezultat intrigant.

Colectia Reserved High Summer este valabila incepand cu data de 28 iunie, 2022.