IOLA Center aduce in Bacau cel mai eficient dispozitiv de radiofrecventa pentru remodelare corporala

1
De Gavrila Alina
9 aug. 2022

Clinica de recuperare medicala IOLA Center continua dezvoltarea portofoliului de servicii wellness.

 Ioana Berza, fondatoarea clinicii, a descoperit NuEra® Tight, cel mai performant si mai eficient echipament de remodelare corporala. Acesta poate desfasura simultan, in aceeasi sedinta, mai multe protocoale de tratament gratie celor trei tehnologii inovatoare.

De asemenea, ofera posibilitatea de a alege intre cinci radiofrecvente, in functie de adancimea fiecarui tip de tesut tratat.

Tratamentul este non-invaziv si 100% sigur pentru sanatate. Poate fi efectuat in orice anotimp, fara a fi necesara o perioada de recuperare.

NuEra® Tight vine cu rezultate spectaculoase pentru o gama larga de probleme corporale: grasime, celulita, riduri, piele lasata, aspect imbatranit al musculaturii.

„Aparatul acesta este absolut minunat pentru ca se pot efectua o multime de tratamente cu ajutorul lui. Rapid, eficient si fara disconfort! Un alt avantaj este ca putem folosi NuEra® Tight pe aproape toate zonele corpului: abdomen, solduri, fese, coapse, genunchi, barbie dubla, fata, decolteu, brate”, explica Ioana Berza, fondatoarea IOLA Center.

 

Trei tehnologii care actioneaza simultan pentru un efect de durata

Cele trei tehnologii prin care NuEra® Tight actioneaza simultan au ca scop personalizarea in detaliu a procedurii in functie de problema cu care clientul se prezinta in clinica.

Tehnologia FocalRF permite dispozitivului sa emita pe mai multe frecvente, ceea ce se traduce printr-o penetrare a tesuturilor la diverse adancimi.

Tehnologia NuLogic combina parametrii mai multor protocoale de tratament in cadrul aceleiasi sedinte. Astfel incat pot fi atacate simultan mai multe probleme corporale.

Tehnologia NuAPIC tine sub control nivelul temperaturii pe toata durata tratamentului. Astfel ca terapeutii se pot concentra pe derularea tratamentului cu maxima eficienta.

Gratie tehnologiei de control a temperaturii, caracteristica exclusiv echipamentului NuEra® Tight, in timpul tratamentelor de slabire localizata si reducere a celulitei se poate atinge cea mai eficienta temperatura terapeutica – 45°C.

Acest nivel al temperaturii este mentinut pe parcursul desfasurarii procedurii, fara niciun disconfort pentru client.

Marele avantaj al tehnologiilor cu care NuEra® Tight este echipat consta in eliminarea senzatiei de arsura pe care clientii o resimteau cu vechile aparate.

Cu NuEra® Tight, adipocitele reactioneaza inca de la prima sedinta de tratament, iar pielea este vizibil mai intinsa. Este un tratament progresiv si cumulativ, care are nevoie de 6-12 sedinte pentru rezultate durabile.

 

Cu stilul de viata potrivit si sedinte de intretinere, rezultatele NuEra® Tight pot dura la nesfarsit

Pachetul minim recomandat este de 6 sedinte care se efectueaza saptamanal. Urmate de sedinte lunare pentru mentinerea rezultatelor. Insa, numarul de sedinte variaza de la pacient la pacient.

Rezultatele vor putea fi observate la cateva saptamani dupa incheierea tratamentului. Iar efectul poate fi pastrat chiar si pana la patru luni cu ajutorul unui stil de viata sanatos.

„Ne straduim sa aducem la IOLA echipamente de ultima generatie pentru cele mai eficiente tratamente corporale. Dar, de asemenea, sa le si dam clientilor recomandari pentru un stil de viata sanatos, care sa ii ajute sa pastreze atat rezultatele obtinute prin aceste proceduri, cat si starea de bine, in general”, spune Ioana Berza, fondatoarea IOLA Center.

Durata unei sedinte de radiofrecventa NuEra® Tight incepe de la 30 de minute pentru fiecare zona tratata.

IOLA Center sustine efectele acestei proceduri oferind clientilor gratuit sedinte de masaj limfatic si proceduri kinetoterapeutice.

Mai multe detalii despre NuEra® Tight si preturile pachetelor pot fi gasite pe https://www.iolacenter.ro/wellness#nuera.