Icoone Laser Med, laserul ultraperformant ce redefineste profund tesuturile

1
De Gavrila Alina
3 sept. 2023

Investitia in tine este cel mai important pas catre o versiune mai buna a ta. Atat pe interior, cat si pe exterior.

Daca si tu esti constant in cautarea unui boost de vitalitate si a celor mai noi inovatii in tehnologia remodelarii corporale, ti-am pregatit un text despre tratamentul cu noul aparat ICOONE Laser Med, oferit exclusiv de clinicile Cronos Med.

Cum functioneaza Icoone Laser Med?

Icoone Laser Med utilizeaza o stimulare unica numita “Multi Micro Alveolar Stimulation”. Cu o tehnologie avansata de regenerare tisulara si un laser ultraperformant, pentru a redefini profund tesuturile.

Laserul incorporat emite o lumina LED care actioneaza la nivelul porilor celulari si activeaza mitocondriile. Acest proces imbunatateste oxigenarea celulara, stimuleaza tesutul prin drenaj limfatic, lipoliza. De asemenea, revitalizeaza pielea, îi confera suplete, elasticitate si un aspect uniform. In plus, sanatatea tesutului la nivelul epidermei este imbunatatita.

Care sunt indicatiile procedurii?

Tehnologia inovatoare stimuleaza celulele de grasime si actioneaza asupra metabolismului propriu. Practic, are loc reducerea vizibila a celulitei, tonifierea corpului si reactivarea circulatiei sanguineprin drenaj limfatic.

Procedura este recomandata si in cazul recuperarii postoperatorii, deoarece stimularea productiei de colagen si elastina imbunatateste circulatia limfatica si ajuta la vindecarea rapida a tesuturilor in aceste cazuri.

Tehnologie 100% no-invaziva

Icoone Laser Med actioneaza pritr-o tehnologie 100% non-invaziva, nu necesita timp de recuperare. Cu alte cuvinte, te poti intoarce imediat la activitatile obisnuite.

Cat de des poate fi realizat tratamentul?

Numarul si frecventa sedintelor pot varia in functie de nevoile tale. Dar in general, un ciclu complet de tratament consta in 10 sedinte. Acestea pot fi programate de 2-3 ori pe sapatamana timp de 4 saptamani. Urmate de 1-2 sedinte pe luna pentru intretinere.

Cand apar rezultatele?

Rezultatele tratamentului cu Icoone Laser Med pot deveni vizibile inca de la prima sedinta. Dar pentru rezultate optime, este recomandat sa urmezi un tratament complet. Terapeutul tau va oferi detalii specifice despre numarul de sedinte recomandate. Dar si cand sa te astepti la rezultatele dorite, conform planului personalizat creat in urma consultatiei.

In functie de zona tratata si caracteristicile pielii tale, rezultatele pot aparea rapid sau pot necesita mai multe sedinte pe parcursul catorva saptamani.

Este timpul sa investesti in tine si descoperi secretele pielii sanatoase si ale unei siluete perfecte! Afla mai multe detalii despre procedura AICI