Grupul de clinici CRONOS MED a ajuns la Brasov

1
De Gavrila Alina
18 mai 2023

Grupul Cronos Med, reteaua numarul 1 de medicina estetica din Romania, a ajuns si la Brasov.

Cronos Med a achizitionat o clinica la Brasov, prin cumpararea pachetului majoritar de actiuni Biootika.

Investitia pe care o facem la Brasov alaturi de partenerii nostri de la Morphosis Capital o urmeaza pe cea de la Iasi. Insa vorbim de o investitie mult mai mare, chiar dubla. Pe langa tratamentele de medicina estetica, ne dorim sa oferim, in viitor, si servicii de chirurgie estetica in inima Transilvaniei”, a declarat fondatorul Grupului Cronos Med, chirurgul plastician Constantin Stan.

Din aceasta primavara, noua clinica Cronos Med le ofera brasovenilor si pacientilor din regiune acces la cele mai avansate proceduri estetice faciale si corporale minim si non invazive. Dar si acces la tehnologie high-end.

CRONOS MED BRAȘOV, str. Zaharia Stancu, nr. 8C

Investitia de la Brasov se ridica la aproape 1,5 milioane de euro. Suntem lideri de piata, ne-am dorit sa ajungem cu brandul Cronos Med si in Transilvania. Continuam extinderea in orase-cheie din toata tara, aaa cum am promis. Parteneriatul cu Cronos Med este despre performanta medicala recunoscuta nu doar national, ci si la nivel international inalt,” a spus Co Founder & Managing Partner Morphosis Capital, Andrei Gemeneanu

Cronos Med, prima clinica privata de medicina estetica din Romania si din zona Europei de Est

Cronos Med a fost creata in anul 1991 la Bacau, de chirurgul Constantin Stan. 32 de ani mai tarziu, are in portofoliu clinici la Bucuresti, Bacau, Iasi, acum si la Brasov. Raportat la cifra de afaceri, grupul Cronos Med reprezinta cea mai mare retea de clinici de estetica medicala din Romania.