Primul club exclusivist de beauty, deschis in inima Bucurestiului

1
De Gavrila Alina
5 apr. 2023

The Beautiful Club a celebrat frumusetea alaturi de clienti, jurnalisti si vedete, intr-o zi superba de martie

In ultima zi din martie a fost inaugurat The Beautiful Club, primul club exclusivist de beauty din Bucuresti. Centrul de beauty este situat in centrul capitalei, pe strada Bocsa, nr 4, langa restaurantul Ciao Niki.

La deschiderea oficiala au participat atat parteneri ai salonului, cat si bloggeri, jurnalisti si vedete de renume.

Theo Rose, Roxana Nemes, Elena Ionescu au venit la lansare

Nu au lipsit nici prezentatoarele TV Majda Aboulumosha si Ameri Nasrin. Top-modelele internationale Claudia Neghina si Geani Olaru, dar si Gabriela Dima, castigatoare a concursului MasterChef Romania din 2022.

Invitatii au socializat si au legat prietenii, in timp ce s-au delectat cu cocktailuri fresh, cu un candy bar savuros si cu muzica live.

Brandul The Beautiful Club se adreseaza persoanelor care vor sa combine networking-ul cu apartenenta la un salon exclusivist de infrumusetare

Clubul le ofera clientelor atat discretia de care au nevoie, cat si posibilitatea de a lucra remote

Toate acestea in timp ce specialistii in domeniu se ocupa de imaginea lor, prin servicii complete de infrumusetare.

Centrul de beauty se desfasoara intr-un spatiu generos si versatil, de peste 170 mp, fiind ideal si pentru organizarea de evenimente. Petreceri aniversare, teambuildinguri cu tematica SPA, lansari de produse/servicii, traininguri se pot organiza in spatiosul salon.

Sloganul salonului: Exclusive Lifestyle Society

Clubul este un reper in industrie, prin elementele de lux incorporate. Dar si prin atentia la cele mai mici detalii, design-ul inovator si investitia permanenta in aparatura si in echipa de specialisti.

 Centrul The Beautiful Club se adreseaza, in primul rand, femeilor puternice si ambitioase, care au standarde inalte de beauty

Clientele se pot bucura de servicii complete de hairstyling, manichiura, pedichiura, masaj, cosmetica, terapii faciale si corporale hi-tech, precum si epilare definitiva cu laser.

Totodata, barbatii si copiii se pot bucura aici de tunsori moderne, realizate de hairstilisti cu o vasta experienta in domeniu. 

Membrii clubului sunt fidelizati prin oferte personalizate

Asadar, centrul The Beautiful Club este un club exclusivist,. Un club in care o schimbare de look sau o sesiune de relaxare au loc intr-un ambient hi-tech, creat dupa ultimele tendinte. Si care faciliteaza comunicarea, evenimentele, parteneriatele de business si legarea de noi prietenii.

Contact:

www.thebeautifulclub.ro

Adresa: Str. Bocsa nr. 4, sector 2

Telefon: 0743 248 400