Tease Sugar Fleur este cadoul ideal pentru Valentine’s Day

1
De Gavrila Alina
7 feb. 2023

Valentine’s Day e una dintre cele mai asteptate zile ale anului. Este un moment in care fiecare dintre noi cauta sa isi transpuna iubirea fata de parteneri.

Cine, excursii romantice sau cadouri care materializeaza sentimentele noastre

Astfel, Victoria’s Secret aduce in atentia noastra un produs menit sa cucereasca pur si simplu. Tease Sugar Fleur este ideal pentru a transimte intr-un mod unic si jucaus emotiile resimtite de 14 februarie.

Notele de mar, iasomie si caramel creeaza o aura de dulceata si delicatete inconfundabila

Acestea sunt combinate fin cu un mix dintre guma de mestecat, chilimbar si lemn de santal, oferind o senzatie acaparatoare.

Tease Sugar Fleur combina intr-un mod surprinzator iasomia cu caramelul roz, reusind sa creeze o atmosfera florala si gurmanda in acelasi timp. Prin acest parfum am incercat sa oferim un rasfat al simturilor si o stralucire distincta” —Linda Song, maestru parfumier.

Pentru a avea un cadou cu siguranta memorabil, Victoria’s Secret propune o completare magnifica. Pe langa un parfum superb, brandul a lansat si o colectie de lenjerie intima dedicata zilei care celebreaza iubirea.

Campania de lansare se numeste ”Love You” si promoveaza iubirea fata de ceilalti si fata de tine.

Articolele se bucura de imprimeuri diverse, fiind prezentate de femei puternice precum Bella Hadid sau Candice Huffine.

Alte detalii ale colectiei care vor cuceri cu siguranta sunt: dantela delicata, bretelele stralucitoare si stiluri inspirate de colectiile Very Sexy si Dream Angels.

Descopera aceste produse in magazinele Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City si Afi Cotroceni sau online pewww.victoriassecret.ro