Victoria’s Secret a deschis al doilea magazin in Bucuresti

1
De Gavrila Alina
28 oct. 2022

Retailer-ul specializat in lenjerie intima si produse de infrumusetare, Victoria’s Secret, si-a deschis al doilea magazin in Bucuresti.

Alaturi de Victoria’s Secret PINK, brand-ul se bucura de recunostinta internationala pentru produse de o calitate superioara.

Magazinul se diferentiaza cu un design inovator si un nou concept de retail, Store of the Future. Acesta cauta sa ofere clientilor o experienta cu totul unica. O navigare simplificata pentru a ghida fara efort clientii. Dar si o atmosfera moderna in interiorul cabinelor de proba si o experienta de cumparaturi primitoare.

Gama de produse

Noul magazin Victoria’s Secret isi are locatia in AFI COTROCENI Shopping Mall. Magazinul va beneficia de o selectie variata de sutiene, chiloti, lenjerie intima. Dar si cele mai noi colectii ale brand-ului. Odata cu deschiderea magazinului, acesta se alatura celor peste 1.350 de magazine Victoria’s Secret din intreaga lume, pe langa site-ul online https://victoriassecret.ro/

O alta caracteristica valabila in noul magazin este reprezentata de intalniri personalizate, unu-la-unu. Ele au ca scop ajustarea sutienului si sunt realizate alaturi de experti special instruiti in materie de Bra Fitting. Sesiunile nu necesita programare, iar accesoriile pentru sutiene sunt gratuite.

Pe langa lenjeria intima de calitate inalta, vor fi disponibile si produsele din intreaga gama Victoria’s Secret Beauty. Printre ele se numara si cel mai nou si fin parfum al brand-ului, Bare Eau de Parfum.

Despre Victoria’s Secret

Victoria’s Secret este cel mai mare retailer de specialitate pentru articole intime din lume. Acesta ofera o gama larga de colectii moderne, inspirate de moda, inclusiv sutiene, chiloti, lenjerie casual si articole sportive. Dar si parfumuri de prestigiu si produse de  ingrijire corporala.

Victoria’s Secret se angajeaza sa inspire femeile din intreaga lume cu produse si experiente care le sustin.