Gillian Anderson renunta pentru totdeauna la sutien: „Nu-mi pasa daca sanii imi vor ajunge pana la buric“

1
De Maria Constantin
30 iul. 2021

Actrita americana nu vrea sa mai poarte sutien dintr-un motiv foarte practic.

Daca a proclamat ferm ca nu va mai purta niciodata sutien, inseamna ca Gillian Anderson are o justificare puternica pentru aceasta decizie. Vedeta din „Sex Education” si „The Crown” spune ca acest accesoriu este prea inconfortabil.

Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Instagram, actrita a fost intrebata cum s-a imbracat in timpul carantinei impusa de pandemia de COVID-19. „Am fost foarte lenesa si n-am mai purtat deloc sutien”, a raspuns ea.

„Nu mai pot sa port sutien”

„Chiar, a mai purtat cineva sutien de la inceputul carantinei, in martie 2020? Nu mai pot sa port sutien. Nu pot. Imi pare rau… Nu-mi pasa daca sanii mei vor ajunge pana la buric. Nu mai port sutien. E al naibii de inconfortabil”, a mai spus vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Cum s-a pregatit Gillian Anderson pentru rolul lui Margaret Thatcher din The Crown

Pozitia anti-sutien a actritei a fost imbratisata de mai multe admiratoare, noteaza Glamour. Una dintre acestea a postat pe TikTok un clip cu mesajul „Oricum Gillian zice sa eliberam sfarcul!”, facand trimitere la campania din anii trecuti, intitulata „Free the nipple”.

O inventie feminina

„Daaaa… n-am mai purtat unul de vreo patru-cinci ani”, a raspuns o utilizatoare a retelei, in timp ce alta a scris: „Am renuntat sa-l mai port pe al meu acum 50 de ani… lucrurile astea or fi fost inventate de un barbat!”.

Cu toate acestea, sutienul este inventia unei femei, Mary Phelps, care a folosit ca material niste batiste, precizeaza Glamour.

Foto: PR.