Emma Corrin si Gillian Anderson, emotionate de reactia Printului Harry la serialul „The Crown“

1
De Maria Constantin
5 mart. 2021

Cele doua vedete ale ultimului sezon din serialul „The Crown” au toate motivele sa fie mandre de realizarile lor in aceasta productie.

Pe langa Globurile de Aur castigate (premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial pentru Corrin si cel pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar intr-un serial pentru Anderson), Corrin si Anderson au fost incantate de opinia Printului Harry despre superproductia Netflix.

„Iti multumesc foarte mult, Diana, pentru ca m-ai invatat mai mult decat mi-as fi imaginat ce inseamna compasiunea si empatia”, a spus, vizibil emotionata, Emma Corrin (25 de ani), in timpul ceremoniei Globurilor de Aur.

La randul ei, Gillian Anderson (52 de ani), i-a multumit creatorului serialului, Peter Morgan, pentru ca a reusit, „contrar asteptarilor”, sa realizeze un personaj multidimensional, pe langa eforturile echipei de machiaj care a ajutat-o sa o intruchipeze pe Margaret Thatcher.

Corrin, impresionata de parerea lui Harry

Dupa ceremonie, Corrin si Anderson au vorbit in fata presei despre comentariile recente ale Printului Harry referitoare la serial. Ducele de Sussex a discutat despre „The Crown” in episodul de saptamana trecuta a programului „The Late Late Show with James Corden”, relateaza People.

„Am vazut interviul pe care l-a facut cu James Corden si m-am simtit foarte recunoscatoare fata de el. Sunt foarte impresionata de ceea ce a spus”, a declarat Corrin duminica.

„Felul in care a vorbit despre asta si faptul ca s-a uitat, si faptul ca, evident, era mama lui, a fost ceva foarte sensibil. Si am fost foarte surprinsa ca el a acceptat asta”, a adaugat actrita.

Anderson a fost de aceeasi parere: „Stiti bine ca Harry este foarte calificat sa judece ce este adevarat sau fictiune, asa ca a fost placut sa aud ca el a inteles ceea ce a incercat Peter sa faca pe platou, ca a spus o poveste nuantata a provocarilor de a pune datoria si serviciul inaintea dragostei si a familiei, iar el are, cu siguranta, multi, multi, multi ani de experienta”, a spus Anderson.

„Si cred ca a fost foarte dragut, sa fie atat in afara, cat si in interiorul unui serial la care tin (…)”, a adaugat Anderson.

Printul Harry (36 de ani) i-a spus miercuri lui James Corden ce crede despre „The Crown”. Ducele considera ca serialul este mai apropiat de adevar decat unele dintre articolele despre el si sotia sa, Meghan Markle.

Fictiune bazata pe adevar

„Ei nu pretind ca sunt stiri. Este o fictiune. Dar este bazata pe adevar. Desigur, nu este foarte exact”, i-a spus Harry lui Corden in timp ce faceau un tur al Los Angelesului cu un autobuz turistic.

Harry, care a semnat un contract cu Netflix, a adaugat ca isi da seama ca „The Crown” este o drama. „Iti ofera o imagine dura despre stilul acela de viata, despre presiunea punerii datoriei si serviciului inaintea familiei si a orice altceva, despre ceea ce poate iesi din asta”, a spus el. „Sunt mai impacat cu ‘The Crown’ decat cu povestile scrise despre familia mea, despre sotia mea sau despre mine. Asta este fictiune – luati-o cum doriti”, a continuat Harry.

Cand vom vedea sezonul 5 din „The Crown”? Tot ce stim pana acum

Serialul laudat de Printul Harry a fost marele castigator a ultimei editii a Globurilor de Aur. Pe langa distinctiile primite de Corrin si Anderson, „The Crown” a luat trofeul pentru cel mai bun serial-drama de televiziune, iar Josh O’Connor a fost recompensat pentru rolul Printului Charles.

Foto: PR.