5 motive pentru care barbatii de succes se indragostesc de femei aparent “haotice”

1
De Alice Papuc
16 iun. 2023

Descopera adevaratele motive pentru care anumiti barbati ajung in relatii cu femei total opuse fata de ei.

Ti s-a intamplat vreodata sa te gandesti la barbatii de succes pe care i-ai cunoscut de-a lungul timpului si sa simti ca nu au o partenera “pe masura”? Ti se pare ca ei ajung, in general, cu femei aparent haotice, care nu au viata pusa la punct? Iata 5 motive care stau la baza acestei decizii!

Spera ca le vor schimba

Barbatii de succes au incredere in ei. Simt ca pot realiza orice isi doresc: inclusiv sa schimbe o femeie. Da, acest lucru se intampla si in cazul lor, nu doar in ceea ce ne priveste pe noi, femeile. Si barbatii isi imagineaza ca pot ajuta o femeie sa ajunga partenera ideala, cea mai buna versiune a ei.

Ce reprezinta familia pentru un narcisist si cum iti dai seama ca exista o astfel de persoana in familia ta

Distractia

Femeile aparent “haotice” nu sunt niciodata plictisitoare. Ele reprezinta o adevarata provocare. Nu le pasa de ceea ce cred cei din jur. Se simt bine exact asa cum sunt si actioneaza din instinct. Au o viata mult mai simpla si mai fericita. Iar barbatii sunt entuziasmati de acest lucru. Le vad ca pe femei alaturi de care se simt bine si se distreaza. Le vad ca pe o provocare. Iar barbatii de succes nu se tem sa accepte o provocare. Si nici sa se distreze, dupa o zi grea, petrecuta la birou.

Fara angajamente

Exista barbati care se tem de angajamente. Isi doresc ceva temporar, fara prea multa bataie de cap. Vor sa traiasca in prezent si se tem de o femeie care viseaza la nunta sau la copii. Acele femei “haotice” se bucura de moment. Le vad ca pe ceea ce isi doresc: cineva alaturi de care sa se simta bine. Aici si acum. Fara planuri de viitor si fara prea multe batai de cap. Acesta este felul in care unii barbati de succes gandesc chiar daca, in final, ei sunt cei care se indragostesc.

Fuga de propriile probleme

Barbatii isi doresc o femeie in continua schimbare, o femeie imprevizibila, “nebuna”, care se bucura de viata. Acest lucru ii ajuta sa evadeze din rutina de zi cu zi si sa fuga de propriile probleme. Ei cred ca aceasta femeie nu ii va face sa vorbeasca despre traume, copilarie si despre lucruri care nu merg bine.

Cele 3 iubiri prin care trece (aproape) orice femeie

Senzatia familiara

Poate ca femeile “haotice” sunt singura lor realitate. Poate ca doar pe acestea le-au intalnit: de la femeia care i-a crescut, pana la relatii anterioare. Acestea fiind spuse, oamenii sunt atrasi de ceea ce le este familiar, cunoscut. Inclusiv barbatii ajung sa aleaga partenere care seamana cu mamele lor. Oricat ar incerca sa nege acest aspect.

Foto: depositphotos.com