Barbatii se simt validati cand le spunem aceste lucruri. 5 fraze pe care sa i le adresezi mai des

1
De Cristiana Astefanoaiei
16 sept. 2023

Intr-o relatie, comunicarea este cheia pentru a construi o legatura puternica si sanatoasa. Femeile si barbatii au nevoi si asteptari diferite in ceea ce priveste validarea si confirmarea sentimentelor lor in cuplu.

Barbatii au si ei nevoie sa li se spuna anumite lucruri, desi uneori nu pare. Cand o sa afli ce impact au anumite vorbe asupra partenerului tau, vei incepe sa i le spui mai des.

Pentru barbati, cuvintele de apreciere, iubire, incredere si sustinere din partea partenerelor lor sunt esentiale pentru a se simti validati si impliniti in relatie.

„Ma mandresc cu tine pentru tot ce ai realizat”

Unul dintre lucrurile pe care barbatii doresc sa auda este aprecierea pentru eforturile si realizarile lor. Atunci cand o femeie isi exprima admiratia fata de munca, angajamentul sau succesele sale, se simte valorizat si motivat sa continue sa fie un partener devotat si increzator.

De exemplu, vorbe precum „Apreciez eforturile tale in sustinerea familiei noastre” pot face minuni pentru stima de sine a partenerului tau.

5 gesturi mici pe care barbatii le vor in relatia de cuplu

„Te sustin in aceasta perioada dificila”

In momentele dificile, barbatii au nevoie de sustinere si incurajare din partea partenerelor lor. Sa spui „Sunt aici pentru tine” il va face pe partenerul tau sa se simta validat si inteles. Barbatii apreciaza femeile care ii sustin in depasirea obstacolelor si care le arata ca nu sunt singuri in lupta lor.

4 contracte pe care le poti face intr-o relatie fara sa te casatoresti

„Am incredere in tine”

Respectul si increderea sunt fundamentale in orice relatie. Barbatii doresc sa auda ca sunt respectati pentru cine sunt si pentru ceea ce aduc in relatie. Sa le arati incredere in deciziile si alegerile lor ii face sa se simta validati ca parteneri adulti si responsabili.

„Te iubesc”

Pare banal. Dar spui suficient de des acest lucru? Chiar si in momente in care partenerul nu se asteapta si poate are cea mai mare nevoie? Chiar si cei mai puternici barbati au nevoie de cuvinte de dragoste si afectiune din partea partenerei lor. „Esti cel mai important om din viata mea”: o fraza care il face pe partenerul tau sa se simta iubit si valorat in relatie. Aceste cuvinte pot intari legatura dintre voi si pot aduce mai multa fericire in cuplu.

Cum se indragostesc barbatii – ce anume ii face sa devina „obsedati” de o femeie

„Alaturi de tine simt ca voi reusi”

Ce poate fi mai frumos intr-o relatie decat sa te dezvolti alaturi de partenerul tau? Faptul ca ai un barbat care te sprijina cand iti deschizi aripile si iti da curaj sa zbori catre telurile tale cele mai inalte este minunat. Ar trebui sa stie si el acest lucru. Orice barbat se simte validat cand stie ca el este parte din realizarile sotiei sau iubitei sale. Deschide-ti inima in fata lui si aminteste-i de acele momente in care suportul sau a fost important si te-ai dezvoltat cu ajutorul sau. Veti purta o conversatie de suflet care probabil ca va va ajuta sa va cunoasteti mai bine ca niciodata.

Foto: Freepik.com