Cele trei semne de limbaj corporal care arata ca o persoana este atrasa de tine

1
De Georgiana Dorobantu
25 aug. 2023

Un expert in dating a dezvaluit trei indicii surprinzatoare oferite de limbajul corporal pe care o persoana le manifesta atunci cand se simte atrasa de tine.

Jacob Lucas este un coach in materie de relatii si dating din Marea Britanie. El spune ca a folosit metode prin care a ajutat „milioane de oameni sa aiba viata sentimentala pe care si-au dorit-o intotdeauna”, potrivit Mail Online.

In afara faptului ca lucreaza direct cu clientii, el distribuie sfaturile de dating pe TikTok, unde este urmarit de 750.000 de followeri. De asemenea, este autorul ghidului „Her Dating Coach”.

Intr-un video recent postat pe reteaua de socializare, Lucas a aratat trei gesturi de limbaj corporal pe care oamenii le fac atunci cand se simt atrasi de o persoana. In postare, care are titlul „Vezi oameni care fac asta in preajma ta?”, el realizeaza miscarile despre care spune ca sunt gesturi ce tradeaza atractia.

@jacoblucas101 Do you see people doing these around you? 😏 #bodylanguage #psychology #datingcoach #datingadvice #datingtips #fyp ♬ Peace – Eric Godlow

Specialistul isi incepe prezentarea cu textul „3 gesturi de limbaj corporal pe care oamenii le fac atunci cand te considera atragator.”

9 lucruri surprinzatoare despre iubire si atractie, descoperite de oamenii de stiinta

Cei mai multi experti in limbaj corporal atrag atentia ca nu toti oamenii au exact acelasi comportament pentru exprimarea unor emotii sau sentimente.

Unii dintre acestia sustin ca de obicei schimbarile de la comportamentul obisnuit de limbaj corporal sunt semnificative, fiind descrise ca „deviante de la comportamentul lor de baza”, mai mult decat anumite miscari exacte.

Insa Jacob a aratat in postarea virala unele dintre semnele care sunt asociate de obicei cu atractia, si merita sa le analizam.

Semnele de limbaj corporal care sunt asociate de obicei cu atractia

Primul dintre ele este ceea ce specialistul descrie ca fiind „aranjarea”. Potrivit lui Jacob, este un mod in care persoana respectiva sa face atragatoare pentru tine.

Unele dintre aceste comportamente sunt aranjarea parului, indreptarea hainelor etc.

Al doilea gest de limbaj corporal care arata ca celalalt este atras de tine este faptul ca se scarpina. Acesta, spune specialistul, este un comportament subconstient.

Jacob a spus in trecut ca a fost sceptic in privinta acestui punct: „Cand am auzit prima data, m-am gandit ‘Nu are cum sa fie adevarat’. Apoi am inceput sa observ cum oamenii fac asta tot timpul cand au in fata o persoana de care simt atrasi. Mi-a schimbat complet perspectiva.”

Motivele psihologice pentru care suntem interesate de persoanele care ne ignora

Din nou, desi este o informatie foarte interesanta, este necesar sa-ti amintesti de importanta contextului. De exemplu, cineva se poate scarpina din alt motiv – de exemplu, poate are o iritatie, poate este stresata sau are un tic.

Al treilea si cel din urma comportament descris de specialist este inclinarea capului. Potrivit acestuia, „inclinarea capului ii arata persoanei din fata ta ca esti atras de ea.” La fel ca in cazul celorlalte doua gesturi, este un comportament subconstient, pe care nu realizam ca il facem cand ne aflam in preajma cuiva de care ne simtim atrasi.

Foto: depositphotos.com