Cum iti spune ca te iubeste… fara sa iti spuna ca te iubeste?

1
De Cristina Tudor
3 ian. 2023

Uneori barbatilor le este greu sa isi exprime verbal sentimentele si sa spuna „Te iubesc”…. insa au alte moduri mult mai frumoase de a ne arata ca tin cu tot sufletul la noi.

Invata sa fii atenta la modul in care comunica cu tine deoarece, cel mai probabil, de foarte multe ori ti-a spus ca te iubeste fara sa foloseasca aceste cuvinte magice.

Cum iti spune ca te iubeste fara sa iti spuna ca te iubeste?

1. Cand iti spune „Sunt mandru de tine”

Cand a fost ultima data cand ti-a spus ca te apreciaza si ca este mandru de tine? Ei bine, atunci a vrut sa stii ca esti importanta pentru el si ca te iubeste.

2. Cand face ceva frumos pentru tine

Gandeste-te la toate momentele in care ai simtit ca a facut ceva pentru tine din tot sufletul. Poate ca te-a asteptat acasa cu mancarea ta preferata, poate ca a curatat masa dupa ce ati mancat, poate ca a spalat farfuriile (desi era randul tau sa faci asta), poate ca a strans rufele dupa uscator. Sunt mici lucruri pe care le face zilnic pentru tine pentru a iti face ziua mai usoara sau mai frumoasa.

3. Cand iti spune ca te poti baza pe el cand ai o problema

Sa fii intr-o relatie cu adevarat speciala inseamna sa ai pe cineva care sa te sprijine atunci cand ai o perioada mai dificila si simti ca nu mai poti. Sa ai pe cineva care alege sa fie cu tine nu doar la bine, ci si la greu si care iti arata ca este acolo cand viata devine dura.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com