5 lucruri pe care femeile nu le mai fac intr-o relatie de lunga durata – pot duce la despartire

1
De Alice Papuc
25 dec. 2022

Este bine sa te simti confortabil in relatia ta. Ai grija, in schimb, sa nu te simti PREA confortabil.

Atunci cand femeile se afla intr-o relatie de lunga durata, incep sa se simta din ce in ce mai confortabil. Acest lucru este perfect normal, nu-i asa? Cu toate acestea, exista lucruri pe care femeile nu le mai fac intr-o relatie odata cu trecerea timpului. Unele dintre ele chiar ii deranjeaza pe parteneri si chiar pot avea un impact negativ asupra relatiei. Tu stii care sunt acelea?

Nu mai acorzi atentie felului in care te imbraci

Nicio femeie nu arata intotdeauna ca scoasa din cutie. Fiecare persoana are zile in care isi doreste doar sa se pregateasca rapid si sa se simta confortabil. Acest lucru este de inteles, cu atat mai mult atunci cand esti in confortul propriei locuinte. Cu toate acestea, felul in care arati este important. Daca lenjeria ta sexy a fost inlocuita doar de pijamale extrem de uzate, partenerul tau va simti ca esti dezinteresata. Incearca sa depui putin efort si sa gasesti o cale de mijloc intre confort si atractivitate. O pijama din satin se va simti extrem de bine pe corpul tau, in timp ce tu vei arata minunat.

Aparentele sunt inselatoare, dar energia niciodata! Motivul pentru care nu poti avea o legatura cu anumiti oameni

Nu iti mai exprimi afectiunea fata de el

Chiar daca nu crezi acest lucru, si barbatii au nevoie de afectiune. Si ei isi doresc sa se simta apreciati si iubiti. La inceputul relatiei, este normal sa fii mult mai afectuoasa. Cu toate acestea, pe masura ce timpul trece, dorinta de a-ti exprima sentimentele incepe sa scada si confortul se instaleaza din ce in ce mai mult. El va ajunge sa simta lipsa acelei afectiuni si va simti ca nu mai este la fel de important pentru tine.

Hailey Bieber e speriata: are un chist ovarian de marimea unui mar

Nu ii mai tratezi familia asa cum obisnuiai sa o faci

La inceputul relatiei, iti doreai sa faci o impresie cat mai buna. Iti doreai ca familia lui sa te placa si sa aveti o relatie cat mai frumoasa. Acum, dupa ani de relatie, incepi sa ii critici familia. Ii arati lucrurile care nu merg bine si care nu te multumesc. Nu ma intelege gresit, este normal sa iti exprimi sentimentele. Cu toate acestea, trebuie sa fii atenta la modul in care o faci. Nu esti intr-o competitie cu mama lui sau cu restul familiei lui. Intelege ca si familia lui este o parte importanta din viata lui.

Nu ii mai acorzi libertatea cuvenita

La inceputul relatiei voastre, nu iti doreai nicidecum sa pari geloasa. Nu il controlai si nu te suparai daca iesea in oras cu prietenii lui. Acum, iti doresti ca el sa stea doar cu tine si sa refuze orice iesire care nu te include. Cu toate acestea, comportamentul tau nu il va apropia de tine, ci din contra, il va face sa se indeparteze si sa isi doreasca sa isi recastige libertatea.

5 activitati pe care sa le faci pe cont propriu. Nu te mai teme sa petreci timp singura!

Nu ii spui ce anume te deranjeaza

Atunci cand va certati, nu ii spui ce te deranjeaza cu adevarat. Preferi sa ii spui ca “nu ai nimic”. Iti este cunoscuta aceasta fraza? Este timpul sa renunti la ea. Trebuie sa inveti sa iti exprimi sentimentele. In felul acesta, el va putea sa fie atent la ceea ce te supara si veti putea rezolva problema. Impreuna. Comunicarea chiar este cheia unei relatii sanatoase si fericite.

Foto: Freepik.com