Aparentele sunt inselatoare, dar energia niciodata! Motivul pentru care nu poti avea o legatura cu anumiti oameni

1
De Alice Papuc
12 dec. 2022

Cand intalnesti un om care are o „energie buna”, simti acest lucru.

Aparentele sunt concepte ale oamenilor, consolidate in timp. Sunt acele moduri in care oamenii prefera sa isi prezinte anumite aspecte ale vietii. Cu toate acestea, energia este cea care nu minte niciodata, in timp ce aparentele sunt inselatoare.

Iata motivul pentru care te intelegi cu unii oameni inca de cand ii cunosti, iar cu altii nu poti avea o legatura, oricat ai incerca!

Poate ca ti s-a intamplat sa cunosti o persoana si sa va intelegeti minunat inca de la bun inceput. Parca va completati propozitiile unul altuia. Deveniti apropiati si stiti ca puteti avea incredere unul in celalalt. In acelasi timp, poate ti s-a intamplat sa te simti exact la polul opus cu o alta persoana. Inca de cand ai intalnit-o ai simtit ca nu poti avea o legatura. Poate chiar te-ai straduit sa va intelegeti bine, dar eforturile tale nu au functionat. Simti, pur si simplu, ca nu ai cum sa reusesti.

Cele mai inedite locuri de cazare din Romania, perfecte pentru vacanta de iarna. Iti vor taia rasuflarea!

Nu este vina ta! Totul se rezuma la energia omului. Energia pe care un om o emana este mult mai mult decat ceea ce spune. Energia il insoteste peste tot si ii dezvaluie adevaratele intentii. Oamenii se pot comporta frumos cu tine, dar tu poti sa nu te simti in siguranta. Acest lucru se intampla pentru ca uneori oamenii poarta masti. Daca iti vei asculta intuitia, vei avea de castigat.

Cum functioneaza energia

Desi este tentant sa crezi ca iti dezvolti relatiile doar pe baza unor preferinte personale, acest lucru este, in realitate, eronat. Oamenii dezvolta relatii si prietenii pornind de la energie. Desigur, te poti indragosti cu usurinta de aspectul fizic al unei persoane. Dar la final, energia dintre voi va decide daca ramaneti impreuna sau nu. In cazul in care energia nu este una benefica relatiei voastre, lucrurile nu vor functiona, oricat veti incerca. Vei ajunge sa simti ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda si nu doriti aceleasi lucruri de la viata.

Horoscop: Zilele norocoase in decembrie 2022 pentru fiecare zodie in parte

Energia oamenilor fericiti

Oamenii fericiti au o energia pura, pozitiva si plina de intentii bune. Sunt acei oameni langa care te vei simti bine si vei sti ca nu trebuie sa depui prea mult efort. Acesti oameni au o atitudine relaxata, nu se agita foarte mult cu lucrurile care se intampla. Ei stiu deja ca Universul lucreaza in favoarea lor.

3 zodii carora le este usor sa fie fericite. Ele stiu ce inseamna fericirea adevarata

Asculta ceea ce spune intuitia ta

Atunci cand iti asculti intuitia, nu ai cum sa gresesti. Bazeaza-te pe aceasta si nu crede ca esti “paranoica”. Intuitia ta stie cu adevarat cum este omul de langa tine. Intuitia te va tine departe de relatii de scurta durata, care doar te seaca de energie sau, mai rau decat atat, care te fac sa suferi.

Foto: depositphotos.com