7 replici pe care un barbat are nevoie cu disperare sa le auda in relatia lui

1
De Cristiana Astefanoaiei
13 iul. 2023

In ciuda aparentelor de masculi alfa, toti barbatii au o sensibilitate ascunsa, cauta iubire si validare in relatiilor lor si vor sa li se spuna aceste lucruri.

Orice barbat are nevoie sa auda aceste sapte lucruri de la partenera sa de viata. Iubitul tau vrea sa auda ca el conteaza. Ca este o parte vitala si importanta din inima si din viata ta. Ca el inseamna totul pentru tine.

1. „Te doresc”

Barbatii au adesea impresia ca trebuie sa fie initiatorii sexuali in relatie. A face acest lucru poate fi epuizant si de multe ori se simt ca si cum ei „o cer”, mai degraba decat sa „vrei” tu asta. Femeile vor sa se simta sexy si adorate, dar barbatii nu sunt diferiti. Spunandu-i „Te doresc” din cand in cand creezi o conexiune imbatabila cu el si il faci fericit.

7 complimente pe care ti le face un barbat indragostit de tine

2. „Apreciez munca si efortul tau”

Uneori, barbatii vor face o incercare de a ne multumi reparand lucruri sau facand diverse treburi pentru a ne face fericite. Sigur, poate ca ne-am fi dorit ceva mai romantic sau ca ei sa observe tunsoarea noastra, dar, in realitate, efortul lor este acolo, chiar daca este livrat putin diferit de ceea ce am sperat. Spune-i cat de mult apreciezi ceea ce face pentru tine si il vei motiva sa faca si mai mult.

3. „Sunt mandra de tine”

Barbatii sunt adesea invatati sa isi masoare valoarea prin munca si realizarile lor. E un aspect al vietii lor care conteaza mult, asa ca nu uita sa-i arati ca esti mandra de ceea ce face.

4. „Cand esti gata sa vorbesti, sunt aici”

Barbatii nu vor intotdeauna sa vorbeasca, mai ales atunci cand vrei tu sa o faca. Spunandu-i ca esti acolo atunci cand este pregatit sa vorbeasca, il faci sa se simta respectat, iubit si inteles. Aceste sapte cuvinte ajung direct in inima lui.

10 metode non-sexuale prin care iti poti salva relatia

5. „Iti apreciez opinia”

Spunandu-i barbatului din viata ta ca ii apreciezi opinia si ca vrei sa primesti feedback-ul lui il face sa se simta util si iubit. Ii vei face ziua mai buna spunandu-i acest lucru.

9. „Inteleg” sau „Incerc sa inteleg”

Nu vom intelege intotdeauna intuitiv ceea ce simt partenerii nostri, dar atunci cand le spunem iubitilor nostri ca ii intelegem, ii facem sa se simta minunat. Daca nu iti intelegi barbatul, spune-i ca incerci. Efortul face diferenta.

Cele 7 lucruri de care barbatii sunt cu adevarat interesati la o femeie, potrivit unui expert in relatii

10. „Iti respect nevoia de X…”

Sa-i respecti pasiunea pentru un anumit hobby sau obicei il face sa simta ca ii permiti sa fie el insusi. Gelozia afecteaza multe relatii. Spunandu-i partenerului tau ca e important si pentru tine ca el sa-si vada prietenii si sa tina legatura cu ei ii arata ca ai incredere in el si in iubirea voastra.

Foto: depositphotos.com