7 complimente pe care ti le face un barbat indragostit de tine

1
De Alice Papuc
1 iul. 2023

Femeile au fost dintotdeauna cele pricepute la cuvinte. Stiu ce sa spuna pentru a face un barbat sa se indragosteasca de ele sau pentru a-l face pe partener sa se simta cu adevarat apreciat si iubit. Dar cum isi exprima barbatii dragostea?

Un barbat indragostit de tine iti va face anumite complimente. Vei sti ca nu sunt doar vorbe in vant, ci ca el isi exprima sentimentele fata de tine. Pur si simplu, atunci cand este indragostit, el isi arata aprecierea si grija fata de tine, prin diverse moduri: de la mici surprize, gesturi romantice, si pana la complimente speciale.

Descopera 7 complimente pe care ti le face un barbat indragostit de tine!

“Sunt mandru de tine!”

Un barbat indragostit de tine te va sustine mereu si se va bucura pentru reusitele tale. Iti va spune ca este mandru atunci cand realizezi ceva si va celebra alaturi de tine. Vei avea un sprijin inclusiv in acele zile dificile, cand simti ca nu mai ai putere.

“Esti frumoasa!”

Un barbat care este indragostit de tine iti va spune ca esti frumoasa, chiar si atunci cand esti acasa, in pijamale, putin ciufulita, si te uiti la serialul preferat. El va vedea frumusete in naturaletea ta, in bucuria pe care o ai in privire, in felul in care interactionezi cu cei dragi. Atunci cand un barbat este cu adevarat indragostit, frumusetea pe care o vede la tine trece de aspectul fizic.

Esti o persoana anxioasa si adori filmele horror sau thriller? Iata explicatia din spatele acestui lucru!

“Acest lucru mi-a amintit de tine!”

Partenerul tau iti va spune asta atunci cand vede un lucru dragut, care i-a amintit de tine. Sau isi va aduce aminte mici detalii despre tine si lucruri care te fac fericita. Este unul dintre acele complimente care denota atentie la detalii, grija si afectiune.

“Ideile tale sunt minunate!”

Daca este cu adevarat indragostit de tine, te sustine in proiectele tale si este mandru de ideile pe care le ai. Te sustine sa iti imbratisezi creativitatea si sa nu iti abandonezi niciodata visurile si dorintele.

“Iubesc personalitatea ta!”

Atunci cand te iubeste cu adevarat, iti apreciaza inclusiv acele mici ciudatenii pe care tu le consideri enervante. Ii place sa te vada entuziasmata, asemenea unui copil, adora sa iti faca mici surprize si te complimenteaza pentru lucrurile frumoase pe care le faci pentru el.

Cum sa fii mai increzatoare, potrivit celebritatilor: Jennifer Lopez refuza sa se mai simta ca o impostoare

“Am ajuns aici (si) datorita tie!”

Un barbat cu adevarat indragostit de tine apreciaza sustinerea ta si tot ceea ce faci pentru el. Stie cat de importanta este o partenera care sa il sustina si iti recunoaste meritele. Nu crede ca totul i se cuvine, ci se mandreste cu tine si cu relatia voastra.

“Am incredere in tine!”

Nu in ultimul rand, unul dintre cele mai importante complimente este, pe cat de simplu, pe atat de complicat: dovada increderii. Un barbat care te iubeste iti ofera libertate si are incredere in tine si in relatia dintre voi doi. Nu va incerca sa te tina “ca intr-o cusca”, ci se va increde in ceea ce ati realizat impreuna.

Foto: depositphotos.com