Trei cuvinte magice care il vor face pe iubitul tau sa-si deschida inima in fata ta

1

Comunicarea este cheia catre o conexiune autentica si profunda. Cuvintele pe care le folosesti pot avea un impact semnificativ asupra relatiei tale.

Iubitul tau va fi mai dispus sa impartaseasca ceea ce simte, daca stii cum sa pui problema.

Aceste trei cuvinte il vor face sa inteleaga ca sunteti o echipa si poate avea incredere deplina in tine.

„Inteleg”

Sau, mai concret, „Inteleg ce simti” sau „Inteleg prin ce treci”. Una dintre cele mai puternice nevoi umane este aceea de a fi inteles. Atunci cand partenerul tau se simte inteles, se deschide mai usor si este mai dispus sa impartaseasca gandurile si sentimentele sale cu tine. Fie ca este vorba despre o zi grea la munca sau despre o problema personala, exprimarea empatiei si intelegerii poate face minuni in consolidarea conexiunii dintre voi doi. Prin acest cuvant simplu ii arati ca iti pasa cu adevarat de ceea ce simte.

6 secrete care trebuie sa ramana intre tine si iubitul tau

„Ai dreptate”

Chiar daca nu esti intotdeauna de acord cu ceea ce spune sau face, recunoasterea faptului ca ii intelegi perspectiva si ca ai respect pentru opiniile sale poate demonstra maturitate si deschidere in comunicare. A spune cuiva „ai dreptate” nu inseamna imediat ca recunosti ca tu ai gresit. Intr-o conversatie, puteti sa aveti amandoi dreptate, iar atunci cand ii spui acest lucru partenerului tau, ii arati ca ii respecti punctul de vedere. In plus, acest cuvant poate incheia rapid orice disputa, iar uneori este de dorit sa il folosesti pentru calmul si armonia din relatia ta.

Lucruri pentru care tu te stresezi si care nu conteaza deloc pentru iubitul tau

„Sunt curioasa”

O atitudine detasata este de dorit in relatia cu barbatii. Inca de cand cunosti pe cineva, intrebarile precum: „ai iubita?”, „cand v-ati despartit?”, „de ce v-ati despartit?”, „ce vrei de la o relatie?”, pot sa fie extrem dificile pentru el. Barbatii se tem de interogatorii si, daca au avut si alte experiente neplacute, se vor simti sufocati de intrebari. Dar, cuvantul magic: „curioasa”, te va ajuta sa-l asiguri pe iubitul tau ca nu vrei sa obtii nimic din acea informatie, ci esti doar deschisa ca el sa impartaseasca o experienta cu tine.  Te poate ajuta la un nivel mai profund: „sunt curioasa, de ce te-ai suparat mai devreme cand am spus x lucru?”. Ii oferi astfel un spatiu in care sa se simta sigur ca isi exprima sentimentele fara a fi judecat sau a declansa o cearta.

Foto: freepik.com