Mic dejun cu iaurt grecesc si fructul pasiunii

1
De Alina Dragne
12 sept. 2019

Imi place sa imi incep dimineata bine, asa ca nu sar peste micul dejun. Astazi am optat pentru o combinatie racoritoare si delicioasa dintre un iaurt grecesc, mango, granola si fructul pasiunii.

Abia astept sa vina toamna pentru ca sunt cu gandul numai la diminetile racoroase in care savurez un terci de ovaz cald cu pere coapte. Dar pana atunci nu aprind aragazul si ma rasfat la micul dejun cu un iaurt grecesc rece si aromele mele preferate.

Breakfast Pizza – cel mai gustos mic dejun de inspiratie italiana

Ingrediente:

2 mango

300g iaurt grecesc

Granola

6 bucati fructul pasiunii

capsune proaspete

fulgi de cocos, pentru decor

Gwyneth Paltrow, reteta favorita de mic dejun: Somon afumat si chiftelute de cartofi si mere

Mod de preparare:

Punem intr-un blender pulpa de la fructele de mango si 2-3 linguri de iaurt grecesc. Procesam pana la omogenizare.

Turnam in pahare crema de mango obtinuta. Continuam cu un strat de granola, felii de capsune, iaurt grecesc, pulpa de la fructul pasiunii si un ultim strat de granola. Decoram cu capsune proaspete si fulgi de cocos si suntem pregatiti sa ne incepem ziua.

Cea mai buna reteta de gofre fara gluten si zahar rafinat – un mic dejun care te rasfata

Foto: Marius Dragne

*Pentru mai multe retete delicioase ma gasiti pe blog si pe Youtube.