Toast cu avocado, sparanghel si somon afumat

Alina Dragne1
De Alina Dragne
20 sept. 2019

Vrei un mic dejun delicios si satios? Iti recomand acest toast cu avocado, sparanghel si somon afumat.

Nu refuz niciodata un toast cu avocado. Mai ales cand pot sa il fac de fiecare data altfel, intr-o alta combinatie de gusturi savuroase. Asa ca, daca ai intr-o dimineata 10 minute libere si vrei ceva bun de dimineata, iti propun sa incerci reteta mea de toast cu avocado si alte delicii si te astept sa imi spui cum ti s-a parut.

Avocado toast cu 6 topping-uri delicioase si usoare

Ingrediente:

2 felii de paine fara gluten, prajita

1 avocado copt

2 felii de somon afumat

6-8 tije de sparanghel

ceapa rosie

2 oua

marar

sare si piper

Toast cu avocado si ciuperci – un mic dejun gata in 10 minute

Mod de preparare:

Rupem partea lemnoasa a tijelor de sparanghel si le punem pentru cateva minute in apa fiarta.

Avocado il taiem pe jumatate, scoatem samburele si pasam pulpa cu furculita. O stropim cu suc de lamaie si sare.

Spargem ouale intr-o tigaie incinsa si o acoperim cu un capac.

Patru ingrediente care revigoreaza orice toast cu avocado

Acum suntem gata sa ne pregatim toastul. Intindem avocado pe feliile de paine prajita, aranjam tijele de sparanghel scurse, ceapa rosie tocata si feliile de somon afumat. Punem deasupra ouale (pregatite cum ne place, mai moi sau mai tari), presaram marar, sare si piper.

Savuram un mic dejun delicios!

Foto: Marius Dragne

*Pentru mai multe retete delicioase ma gasiti pe blog si pe Youtube.