Bautura-minune cu patrunjel si zeama de lamaie care iti detoxifiaza ficatul

1
De Cristina Tudor
19 feb. 2020

Detoxifierea ficatului se face cu ajutorul unei bauturi preparate cu apa, patrunjel si suc de lamaie.

Cesur Durak a fost invitat in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D pentru a le arata telespectatorilor cum se prepara bautura-minune care ajuta la detoxifierea ficatului.

Specialistul Cesur Durak precizeaza ca aceasta bautura detoxifianta pentru ficat trebuie consumata in doua etape de cate 15 zile. Sucul de patrunjel si lamaie se bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cu 30-45 de minute inainte de micul-dejun, timp de 15 zile. Dupa o pauza de 7 zile, se face iar o cura de 15 zile, timp in care se consuma sucul detoxifiant hepatic.

Cesur Durak avertizeaza ca trebuie respectat programul: 15 zile de detoxifiere, 7 zile de pauza, alte 15 zile de detoxifiere.

Cum se prepara bautura-minune care curata ficatul

Pentru prepararea acestei bauturi-minune care iti curata ficatul ai nevoie de o legatura de patrunjel, sucul de la o jumatate de lamaie si o jumatate de pahar cu apa.

Cesur Durak este specialist in detox, si initiator al unui program pe nume Turcare, careface furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

Vezi pe WOWbiz.ro cum se prepara bautura care detoxifiaza ficatul si cum trebuie consumata pentru efecte maxime.

Foto: Shutterstock.com