Cum a slabit celebrul bucatar Jamie Oliver 12 kilograme

1
De Ioana Marosan
14 oct. 2018

Cu atatea bunatati pe care le prepara in fiecare zi, nici nu e de mirare ca a pus kilograme in plus. Insa, celebrul bucatar Jamie Oliver a reusit sa slabeasca 12 kilograme punand in aplicare propriile sfaturi.

Jamie Oliver este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari si realizatori de emisiuni culinare din intreaga lume. Una dintre preocuparile sale constante este aceea de a incerca sa schimbe obiceiurile culinare ale bitanicilor.

Insa, a aplicat aceste schimbari si asupra obiceiurilor sale culinare, reusind sa slabeasca aproape 12 kilograme. Ziarul britanic DailyMail a realizat un material despre cum a slabit Jamie Oliver 12 kilograme.

Jamie Oliver este, fara indoiala cel mai cunoscut si indragit bucatar britanic, realizator de emisiuni culinare si autor al mai multor carti cu si despre mancare.

El este recunoscut pentru incercarile sale de a schimba obiceiurile culinare ale conationalilor sau, prin informarea constanta cu privire la importanta pe care regimul alimentar o are asupra sanatatii.

Si-a urmat sfatul si a mancat doar anumite alimente

Si, ca sa fie si mai convingator, si-a urmat propriile sfaturi, reusind sa slabeasca aproape 12 kg, mancand doar anumite alimente. In prezent, Jamie este in turneul de promovare al noului sau serial Jamie Cooks Italy, un serial dedicat mancarurilor bogate in carbohidrati dar, cu toate acestea reuseste sa-si mentina greutatea optima. Cum reuseste acest lucru?

Intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii “This Morning”, Jamie a declarat ca a slabit mancand mai mult: “Am slabit 12 kg destul de repede si nu am facut asta mancand mai putin. Am mancat mult, mult mai mult decat eram obisnuit. Dar am redus cantitatea de carne si am mancat mai multe legume, am dormit mai mult si am facut mai multa miscare.”

Jamie a insistat asupra faptului ca mancatul sanatos “nu trebuie sa fie complicat”…

… si ca cea mai simpla metoda ca sa slabesti este aceea de a mananca alimente satioase si care au un continut mare de nutrienti. In ceea ce priveste consumul de alcool, Jamie a declarat ca a redus si cantitatea de alcool consumat, renuntand sa mai bea in timpul saptamanii.

Una dintre mancarurile pe care le-a consumat cel mai des a fost reprezentata de algele de mare, aceasta delicatesa japoneza fiind recunoscuta ca un aliment care accelereaza procesul de slabire. “Contine foarte mult iod si este cea mai hranitoare planta dintre toate cate exista.”

Pentru a lupta pe toate fronturile, Jamie a apelat la serviciile unui antrenor personal, el angajandu-l pe cunoscutul antrenor Jamie Sawyer, cel care in trecut l-a antrenat si pe Gerard Butler.

Iata deci ca in cazul lui Jamie Oliver nu functioneaza zicala “sa faci ce zice popa, nu ce face popa”, celebrul bucatar avand grija sa dea un exemplu personal celor care vor sa-i urmeze sfaturile si sa slabeasca mancand sanatos.

Foto: Instagram – Jamie Oliver