Remediul la indemana care stimuleaza fertilitatea

1
De Cristina Tudor
1 feb. 2021

Este plin de nutrienti si ajuta in mai multe afectiuni ale organismului.

Frunzele de mustar contin fosfor, calciu, magneziu si vitaminele din complexul B. Iar uleiul de mustar este bogat in vitaminele A, B3, B4, B6, D, E, K, P, substante glicozide, fitosteroili, substante volatile, clorofila, acizi grasi polinesaturati, acid linoleic, acizi grasi esentiali omega-3, fier, zinc, magneziu, calciu, proteine.

„Stimuleaza fertilitatea cuplului”

Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3, ca ceaiul din frunzele de mustar ajuta foarte mult pentru scaderea in greutate, inclusiv pentru persoanele care au diabet.

„Frunzele de mustar sunt foarte bogate in minerale si antioxidanti, vitamina C, vitamina A, vitamina E, caroten, caciu, fier, magneziu, zinc, seleniu. Ceaiul de frunze de mustar e foarte bun in scaderea in greutate, inclusiv pentru cei care au diabet.

E foarte bun pentru barbati si femei pentru ca ele sunt bogate in vitamina K1 si 400 de grame de frunze are 500 de procente de vitamina K. Un om are nevoie de vitamina K pentru intarirea oaselor pe an. E foarte bun in profilaxia bolilor de Alzheimer. Apropo de cele care vor sa ramana mamici, sa bea ceai de frunze de mustar. Si taticii ar trebui sa bea.”, a spus Lidia Fecioru.

Beneficiile minune ale mustarului

Mustarul, pe langa faptul ca este un condiment din bucatarie, se dovedeste a fi un aliment care ne scapa de o multime de probleme de sanatate:

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.