10 semne ca organismul tau este plin de toxine

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2019

Exista numeroase semne ca organismul tau este plin de toxine, trebuie doar sa nu le ignori!

Toxinele sunt prezente peste tot in jurul nostru, in aerul pe care il respiram, in apa pe care o bem, in mancarea pe care o consumam. Spre exemplu, smartphone-ul este plin de bacterii care ne pot imbolnavi cu usurinta. Toxinele cu care avem de-a face zi de zi sunt acumulate de corpul nostru si acest lucru poate duce la boli grave.

Semne ca organismul tau este plin de toxine

Suferi de constipatie

Atunci cand mancam, consumam din neatentie o multime de chimicale, precum conservanti, coloranti si arome artificiale. Intestinele care sunt insarcinate cu digestia trebuie, de asemenea, sa se confrunte cu fluxul acestor toxine. Acumularea toxinelor poate duce la probleme de stomac si constipatie. Consumul alimentelor bio si a apei, precum si limitarea consumului de alcool ar trebui sa ajute la rezolvarea problemei.

Creier incetosat

Daca te simti ametit, confuz ti nu esti in stare sa te concentrezi nici macar dimineata dupa un somn bun, toxinele ar putea fi de vina. Aceste toxine provoaca o serie de reactii care distrug vitaminele si mineralele esentiale care ajuta la buna functionare a organismului.

Deodorantele nu isi mai fac efectul si te simti murdar

Daca simti ca mirosi chiar si dupa ce ai facut dus si te-ai dat cu deodorant, toxinele ar putea fi explicatia. Acestea produc gaze si mirosuri neplacute care sunt eliminate prin pori.

Dureri articulare si musculare accentuate

Daca nu ai fost la sala sau nu ai depus un efort fizic deosebit, dar ai dureri musculare si articulare, acumularea toxinelor ar putea fi motivul. Durerile corporale sunt indicatori care ar putea indica o inflamatie necontrolata in organism.

Modificari la nivelul pielii

Pielea este cel mai mare organ din organism si este adesea expusa la poluare. De asemenea, produse precum sampoanele, balsamurile, sapunurile si lotiunile pe care le folosim pot contine substante chimice nocive.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.