A$AP Rocky a fost arestat pentru „agresiune cu o arma mortala” in timp ce se intorcea cu Rihanna din Barbados

1
De Teodora Tirca
21 apr. 2022

Iubitul Rihannei a fost arestat pentru „agresiune cu o arma mortala” la intoarcerea in Los Angeles dintr-o calatorie in Barbados alaturi de celebra cantareata.

Rapperul A$AP Rocky a fost arestat miercuri dimineata pe aeroportul international din Los Angeles, in legatura cu o impuscatura din noiembrie.

Artistul in varsta de 33 de ani tocmai sosise in aeroport cu un avion privat din Barbados, unde se afla in vacanta cu iubita sa insarcinata, Rihanna, cand a fost retinut de Departamentul de Politie din Los Angeles, a declarat politia din Los Angeles intr-un comunicat de presa. NBC News si TMZ au fost primele care au raportat stirea.

Rocky a fost acuzat de atac cu o arma mortala (arma de foc)

Reprezentantul rapperului nu a comentat stirea.

Rocky, al carui nume real este Rakim Mayers, a fost investigat de LAPD pentru o impuscatura din 6 noiembrie la Hollywood, dupa ce victima supravietuitoare, o cunostinta, a spus ca rapperul l-a impuscat in urma unei cearte.

Victima a spus ca incidentul a avut loc in jurul orei 22:15, iar ulterior a solicitat ingrijiri medicale pentru o rana usoara. LAPD a spus ca Rocky si doi barbati au fugit de la locul faptei dupa impuscatura.

7 piese vestimentare clasice si accesibile pe care frantuzoaicele le poarta mereu primavara

Cazul va fi prezentat biroului procurorului districtual din Los Angeles pentru a fi examinat, potrivit politiei.

Rocky si Rihanna au anuntat in ianuarie ca isi asteapta primul copil si au fost fotografiati recent in vacanta in Barbados, unde s-a nascut cantareata.

Rihanna nu a facut deocamdata niciun comentariu privitor la acest eveniment, dar multi dintre fanii ei sunt infuriati si cred ca „ar trebui sa-si aleaga un iubit care nu are probleme cu legea”.

Foto: depositphotos.com