Rihanna este insarcinata. Cantareata asteapta al doilea copil cu iubitul sau, A$AP Rocky

1
De Georgiana Dorobantu
13 feb. 2023

Rihanna a confirmat ca este insarcinata cu al doilea copil dupa ce si-a surprins fanii cu o tinuta care ii punea in evidenta burta de gravida in timpul concertului din pauza Super Bowl.

Cantareata in varsta de 34 de ani, care a nascut primul copil cu doar noua luni in urma, a declansat o adevarata isterie pe retelele de socializare dupa ce a urcat pe scena in pauza Super Bowl, cel mai mare eveniment sportiv din Statele Unite.

Un reprezentant al starului a confirmat vestea la scut timp dupa incheierea recitalului.

A fost prima data din 2018 cand cantareata a sustinut un concert live, ultima sa reprezentatie fiind la Premiile Grammy din acel an.

Lucruri pe care le-am invatat de la Oprah Winfrey. Lectii extrase din cartea sa „Ce stiu cu adevarat”

Rihanna si-a inceput concertul suspendata pe o platforma deasupra terenului de fotbal, cand a interpretat melodia „B**** Better Have My Money”. Ea a purtat o salopeta rosie, stransa pe corp, care ii punea in evidenta formele.

Artista originara din Barbados a adus pe lume primul sau copil si al rapperului A$AP Rocky pe 13 mai 2022

Ei au tinut secret vestea ca sunt pe cale sa-si mareasca familia, iar pana in prezent niciunul dintre ei nu a dezvaluit numele baietelului lor.

Efectul Rihanna: trucurile pe care vedeta le foloseste pentru fi increzatoare in orice situatie

Cantareata, pe numele sau intreg Robyn Rihanna Fenty, nu a mai lansat un album solo din ianuarie 2016. Singura sa lansare din ultimii sapte ani a avut loc in octombrie 2022, cand a lansat melodia „Lift Me Up”, un tribut adus regretatului actor Chadwick Boseman, inclusa in filmul Marvel „Black Panther: Wakanda Forever”. Ea a fost nominalizata la Premiile Oscar pentru piesa de pe coloana sonora a filmului de succes, lansat pe 11 noiembrie 2022.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Faysbook.gr (@faysbookgr)

Desi partenerului Rihannei, A$AP Rocky (pe numele sau real Rakim Mayers), a stat departe de lumina reflectoarelor in timpul meciului, el a sustinut-o din culise pe artista, potrivit Mail Online.

Rapperul A$AP Rocky: „Sunt binecuvantat pentru ca Rihanna este in viata mea”

Anuntul ca artista este insarcinata a venit ca o surpriza, mai ales ca a declarat pentru Apple Music inainte de concert ca a ezitat sa accepte propunerea de a canta la Super Bowl pentru ca nascuse recent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

„Am reactionat ‘Sunteti siguri? Am nascut acum trei luni. Este un moment bun acum sa iau o decizie atat de importanta? As putea sa regret apoi'”, a declarat cantareata, citata de Hollywood Reporter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

„Cand devii mama, se intampla ceva care te face sa simti ca poti cuceri lumea – simti ca poti face orice”, a continuat Rihanna. „Iar Super Bowl este una dintre cele mai mari scene din lume, si pe cat de inspaimantor ar fi, exist ceva entuziasmat sa-ti asumi aceasta provocare. E important ca fiul meu sa vada asta”, a adaugat ea.

Foto: depositphotos.com