Rihanna a devenit mama pentru a doua oara. Cantareata a nascut „in secret”, in urma cu doua saptamani

1
De Georgiana Dorobantu
22 aug. 2023

Rihanna a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei si al partenerului ei, rapperul A$AP Rocky.

Cantareata in varsta de 35 de ani a nascut un baiat pe 3 august, in Los Angeles, potrivit TMZ, citat de Mail Online. Artista nu a confirmat inca vestea.

Potrivit publicatiei citate, desi nu se stie ce nume au ales cei doi pentru copilul lor, surse apropiate de vedeta au dezvaluit ca prenumele copilului incepe cu litera „R”.

Cantareata si iubitul ei mai au un fiu, pe nume RZA Athelston, nascut in mai 2022.

Rihanna a fost vazuta ultima data in public la finalul lunii iulie, atunci cand a iesit la o cina romantica cu Rocky la restaurantul ei preferat cu specific italian, Giorgio Baldi, din Santa Monica, California.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Starul american si-a surprinsa fanii cu vestea celei de-a doua sarcina atunci cand si-a facut aparitia pe scena Super Bowl din februarie si sarcina era deja vizibila.

Rihanna a chemat politia dupa ce un individ a vrut sa intre in casa ei: voia sa o ceara in casatorie

Cuplul a ales numele RZA pentru primul lor fiu. Numele este un tribut adus rapperului si producatorului RZA, liderul Wu-Tang Clan, al carui nume real este Robert Fitzgerald Diggs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna si A$AP Rocky au inceput sa formeze un cuplu din anul 2020, desi se cunosteau din punct de vedere profesional inca din anul 2013.

Zvonuri cu privire la o posibila casatorie au aparut la Festivalul de Film de la Cannes, pe 21 iunie.

A$AP s-a referit la Rihanna ca la „sotia lui” in timpul concertului sau Spotify.

„As vrea sa dedic acest cantec frumoasei mele sotii care se afla in sala”, a spus Rocky, in timp ce Rihanna zambea din tribuna.

Cei doi sunt foarte rezervati in ceea ce priveste viata privata si nu au facut dezvaluiri despre relatia lor. De asemenea, nu au confirmat sau infirmat zvonurile ca ar fi casatoriti.

Efectul Rihanna: trucurile pe care vedeta le foloseste pentru fi increzatoare in orice situatie

Rihanna a aparut recent in campania pentru brandul ei Savage x Fenty. Intr-o postare pe Instagram, ea purta un tricou supradimensionat cu mesajul „Foloseste prezervativul”, in timp ce isi atingea burta de gravida. „Tricoul asta e vechi”, a scris artista in postarea de pe reteaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Cantareata a lansat recent o noua colectie capsula Savage x Fenty dedicata „mamelor si viitoarelor mame”.

Colectia inclusiva contine marimi de la XXS pana la 4XL, iar preturile variaza intre 35 si 60 de dolari, potrivit Vogue.

„Noua colectie capsula pentru maternitate este despre a oferi incredere si confort mamelor, in fiecare etapa a calatoriei lor. Vreau sa le amintesc oamenilor ca poti fi in continuare sexy si te poti simti bine si daca esti parinte”, a declarat cantareata pentru Vogue.

Foto: depositphotos.com