Rihanna a chemat politia dupa ce un individ a vrut sa intre in casa ei: voia sa o ceara in casatorie

1
De Maria Constantin
29 mart. 2023

Politistii au intervenit dupa ce au fost anuntati ca un individ a incercat sa patrunda in locuinta vedetei.

Incidentul s-a petrecut joi, la ora locala 12:30, in Beverly Hills, iar politistii au retinut un barbat, relateaza TMZ. Echipa de securitate a artistei l-a oprit inainte sa patrunda in locuinta, a declarat un purtator de cuvant al Departamentului de Politie din Los Angeles pentru Page Six.

Dupa ce a fost incatusat, barbatul le-a spus ca a venit din Carolina de Sud sa o ceara de sotie pe Rihanna. Intrucat nu era inarmat si nu a patruns dincolo de aleea de acces spre casa vedetei, el a fost doar chestionat si eliberat ulterior.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Nu se stie daca Rihanna, care este insarcinata a doua oara, se afla acasa in acel moment.

Rihanna este insarcinata. Cantareata asteapta al doilea copil cu iubitul sau, A$AP Rocky

Nu-i prima oara cand cantareata devine tinta unor „musafiri” nepoftiti. In 2018, un barbat, Eduardo Leon, a fost arestat dupa ce a intrat prin efractie in casa ei si a asteptat-o inauntru mai bine de 12 ore.

Din fericire, Rihanna nu se afla in oras in acel moment, iar un asistent al vedetei l-a descoperit pe intrus. Dupa ce a fost arestat, Leon a spus ca dorea sa faca sex cu Rihanna. El a fost acuzat pentru hartuire, patrundere prin efractie, jaf, vandalism si opunere de rezistenta la arestare, dar nu a fost inchis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Desi a pledat vinovat, intrusul a primit doar o condamnare de cinci ani de probatiune si obligat sa se inscrie intr-un program de sanatate mintala. Artista in varsta de 35 de ani a primit si un ordin de protectie impotriva lui, potrivit Page Six.

Foto: Instagram/@badgalriri