Rihanna este insarcinata! Cantareata asteapta primul copil cu partenerul ei, A$AP Rocky

1
De Teodora Tirca
31 ian. 2022

Cantareata in varsta de 33 de ani este insarcinata si asteapta primul ei copil cu rapperul A$AP Rocky.

Cuplul a fost fotografiat in New York in weekend, unde Rihanna si-a dezvaluit burtica in timp ce purta o jacheta lunga, roz si mai multe bijuterii statement. Vedeta si-a lasat deschisa jacheta in partea de jos pentru a dezvalui sarcina (care pare destul de avansata), in timp ce se plimba fericita de mana cu iubitul ei, A$AP Rocky.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Intr-una dintre fotografiile care au fost surprinse in Harlem, unde a crescut A$AP Rocky, rapper-ul o saruta pe viitoarea mama pe frunte, in timp ce se bucura impreuna de o plimbare cu zapada in aer liber.

In mai, A$AP Rocky a vorbit cu GQ despre relatia lui cu Rihanna, pe care a numit-o „dragostea vietii mele”. Cand a fost intrebat cum e sa fie intr-o relatie, el a spus: „Mult mai bine. E atat de bine atunci cand stii ca ea e aceea. Face cat un milion de alte femei. Atunci cand stii, stii”.

In ceea ce priveste paternitatea, A$AP Rocky, 33 de ani, a spus ca intemeierea unei familii este „destinul meu, absolut”. El a mai spus la acea vreme, „Cred ca as fi un tata incredibil si as avea cel mai bun copil”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @rapalert2.0

O sursa a confirmat pentru PEOPLE in noiembrie 2020 ca Rihanna si A$AP Rocky erau impreuna dupa ani de prietenie. Cuplul a starnit zvonuri privind o posibila relatie cand Rihanna s-a despartit de iubitul ei de trei ani, miliardarul Hassan Jameel, in ianuarie 2020. In iulie 2020, ea l-a prezentat ​​pe A$AP Rocky in campania ei Fenty Skin, iar cei doi au facut mai multe interviuri impreuna pentru a promova brandul ei de skincare.

Rihanna a vorbit anterior despre viziunea ei asupra intemeierii unei familii cu British Vogue, cand a spus ca „viata e foarte scurta” si ca acum gaseste bucurie in lucrurile simple.

Foto: Instagram/@badgalriri