Rihanna s-a indragostit de unul dintre cei mai buni prieteni ai ei: Artista e fericita

1
De Maria Constantin
3 dec. 2020

Cantareata originara din Barbados are o relatie secreta cu A$AP Rocky – pe cei doi ii leaga o prietenie lunga.

People a aflat ca intre Rihanna si rapperul american, pe numele sau real Rakim Nakache Mayers, ar fi mai mult decat o simpla prietenie. O sursa a declarat pentru publicatia citata ca artistii care au aceeasi varsta, 32 de ani, sunt impreuna de mai multe luni.

Informatia a aparut dupa ce Page Six a scris ca artistii au fost vazuti in weekend luand cina impreuna la restaurantul Beatrice Inn din New York.

Cuplul a atras atentia dupa ce in ianuarie Rihanna s-a despartit de iubitul ei cu care a avut o relatie de trei ani, miliardarul Hassan Jameel. The Sun a scris atunci ca Rihanna si A$AP Rocky au fost vazuti impreuna, dar o sursa citata de E! a negat informatia, precizand ca vedeta era singura.

Indicii ale unui secret bine pastrat

In iulie, Rihanna l-a inclus pe A$AP Rocky in campania de promovare a liniei de produse cosmetice Fenty Skin, ei au dat si o serie de interviuri impreuna pentru a-si promova colaborarea.

In clipurile video realizate pentru GQ si Vogue, RiRi si A$AP au raspuns mai multor intrebari. „Tenul meu este la fel de complicat ca al barbatilor. Mereu incercati sa spuneti ca femeile sunt complicate, dar toti suntem!”, a glumit cantareata cand A$AP Rocky a intrebat-o pentru Vogue ce tip de piele are ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Cand Rihanna l-a intrebat, la randul sau, ce tip de piele are, rapperul i-a raspuns: „Frumoasa”.

A$AP Rocky a spus pentru GQ ca ar vrea sa existe mai multa diversitate si reprezentare in industria frumusetii: „Mi-as dori mai multa versatilitate, diversitate, cum deja stiti.”

Cea mai grea parte cand lucrezi cu Rihanna

El a dezvaluit si cum a fost colaborarea cu Rihanna: „Cred ca partea cea mai grea sa lucrez cu tine este sa nu ma prostesc si sa nu rad tot timpul. Parca ar fi o comedie. Asta e cea mai grea parte. Stii, cu oameni asa de faini e greu sa nu razi. Atat. Dar a fost amuzant. Cea mai grea parte este sa nu te distrezi prea mult. La sfarsitul zilei uiti ca este doar munca”, a exlicat rapperul.

Rihanna isi dezvaluie rutina zilnica de ingrijire, rapida si eco-friendly: Sfaturi pretioase de la creatoarea FENTY

Rihanna si A$AP Rocky sunt prieteni de ceva timp. Artistul a cantat in deschiderea concertelor din Statele Unite sustinute de Rihanna in cadrul turneului mondial Diamonds World Tour din 2013.

A$AP Rocky a colaborat cu ea si la piesa „Cockiness”. Cei doi au asistat impreuna la show-ul Louis Vuitton de la Paris, in 2018, mentioneaza People.

A$AP Rocky a mai avut relatii cu femei celebre, printre care s-au numarat Kendall Jenner, in 2017, si modelul brazilian Daiane Sodré, in 2019.

Foto: Instagram/@badgalriri