Rapperul A$AP Rocky: „Sunt binecuvantat pentru ca Rihanna este in viata mea”

1
De Denisa Toma
20 iun. 2021

Rapperul a vorbit despre iubita lui, Rihanna, cu ocazia lansarii documentarului sau la Festivalul de Film Tribeca.

A$AP Rocky este foarte incantat de relatia sa cu Rihanna. Rapperul american a mentionat-o pe iubita sa celebra in timpul unui interviu acordat pe covorul rosu la Festivalul de Film Tribeca, in cadrul caruia a avut loc premiera documentarului sau, „Stockholm Syndrome”. Rihanna are o aparitie de scurta durata in film, alaturi de alti prieteni la fel de faimosi.

Se va lansa un film despre viata lui Cher: „Talentul, forta si intelepciunea ei unica ne inspira”

„Este important sa ai o astfel de sustinere in viata”, a declarat Rocky pentru Entertainment Tonight despre aparitia iubitei sale in documentar, dar si despre suportul pe care starul pop i l-a oferit pentru noul proiect. „Este uimitor si, sincer sa fiu, sunt cu adevarat binecuvantat”, a adaugat rapperul.

„Cred ca pentru a face un documentar trebuie sa iti asumi vulnerabilitatea”, a declarat el despre alegerea de a realiza un film in care „nu exista nicio limitare”. „Documentarul se rezuma la prezentarea sinceritatii, autenticitatii si puritatii”, a adaugat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Rocky a vorbit deschis in cadrul unui interviu pentru GQ despre prietenia sa de lunga durata cu Rihanna, care s-a transformat ulterior intr-o relatie de iubire. El a spus despre interpreta hit-ului „Umbrella” ca este „iubirea vietii lui”.

Jennifer Lopez il schimba in bine pe Ben Affleck: Starul arata din ce in ce mai bine

„Este mult mai bine”, a spus el despre faptul ca este intr-o relatie monogama cu Rihnna. „Este mult mai bine atunci cand iti gasesti jumatatea. Probabil face cat un milion de alte femei. Cred ca atunci cand stii, stii. Ea este aleasa”, a declarat A$AP Rocky.

Rapperul a mai spus ca nu l-ar deranja sa puna bazele unei familii impreuna cu Rihanna. „Daca este menit pentru mine sa fiu tata, sunt absolut pregatit. Cred ca sunt deja tata! Toti acesti nenorociti sunt fiii mei! Despre ce vorbesti?”, a glumit rapperul, facand referire la fanii sai. „Cred ca as fi un tata incredibil, remarcabil. As avea un copil foarte cool”, a adaugat artistul.

Foto: Instagram/@badgalriri