Anya Taylor-Joy este acuzata ca „promoveaza infometarea”. Actrita a pozat intr-un corset care ii face talia extrem de subtire

1
De Georgiana Dorobantu
27 feb. 2024

Anya Taylor-Joy a fost acuzata ca „normalizeaza infometarea” si promoveaza tulburarile de alimentatie dupa ce a pozat purtand un corset stramt, care ii face talia sa para foarte subtire.

Actrita in varsta de 27 de ani a distribuit pe Instagram cateva imagini din culise, in timp ce se pregatea pentru premiera filmului „Dune”.

Ea apare topless intr-o imagine alb-negru, care ii pune in evidenta talia foarte subtire.

Fanii au fost socati de imagine si au adaugat comentarii in care o critica pentru alegerea vestimentara. „Am putea sa nu mai normalizam infometarea?”, a scris un user.

Anya Taylor-Joy, vedeta din serialul „The Queen’s Gambit“, nu se considera destul de frumoasa ca sa apara in filme: „Arat ciudat“

„Realizezi ca aceste corsete sunt nocive pentru sanatatea femeilor si ca nu ar trebui promovate?”, a comentat o alta persoana.

„Anya, te iubesc, dar aceasta imagine pare sa fie pro-ana (n.r. pro-anorexie)”, a adaugat un alt user.

„Nu este o imagine sanatoasa pentru femei. Nu este ceva de care sa fii mandra si da un exemplu negativ tinerelor”, a comentat altcineva.

Corsetele au redevenit populare in ultimii ani, insa medicii avertizeaza ca acest trend este periculos pentru sanatate. Specilistii spun ca hainele care strang puternic zona abdominala pot afecta organismul din multe puncte de vedere.

Cine este Anya Taylor-Joy si cum a reusit sa cucereasca o planeta intreaga cu Gambitul Damei, unul dintre cele mai urmarite seriale pe Netflix in 2020?

In afara de fotografia in care apare purtand un corset, Anya a mai distribuit o imagine in care poarta o rochie Maison Margiela creata de John Galliano pentru colectia Haute Couture primavara-vara 2024.

Taylor-Joy joaca alaturi de staruri precum Zendaya, Timothee Chalamet sau Florence Pugh in noul film „Dune”. Pana in prezent, rolul interpretat de actrita din „The Queen’s Gambit” a fost tinut secret.

Variety a confirmat ca Anya apare in film si ca interpreteaza un „personaj major”.

Anya a avut o aparitie surpriza la premiera din New York a filmului, iar scenaristul si regizorul Denis Villeneuve a dezvaluit de ce si-a dorit ca rolul ei sa fie tinut secret.

„Cred ca Hollywood-ul este cel mai barfitor oras de pe Pamant si mi-am dorit, ca un experiment, sa vad cat de mult putem tine un secret”, a declarat Villeneuve pentru The Hollywood Reporter. „Am reusit. Am format o unitate speciala, am fost in Africa sa filmam cu Anya in mare secret. Imi place ideea de a pastra ceva pana in ultima clipa, care sa fie o surpriza pentru audienta. A fost ca un cadou pe care am vrut sa-l pastrez pentru fani”, a mai spus regizorul.

Foto: depositphotos.com