Ashley Graham e mandra de vergeturile ei de dupa nastere: „Acesta e noul meu corp de mamica!“

1
De Maria Constantin
31 iul. 2020

Modelul plus size a pozat in costumele de baie favorite pentru aceasta vara. Ea a povestit cum s-a simtit cand si-a expus cicatricile cezarianei si vergeturile.

Supermodelul, activista si mamica Ashley Graham si-a cladit renumele pe viziunea pozitiva asupra aspectului fizic si s-a consacrat ca o portavoce a curentului de acceptare in media mainstream.

Ea si-a prezentat formele generoase si vergeturile intr-o campanie la care a lucrat cu sotul sau, Justin Ervin, scrie People. Sedinta foto a avut loc la casa celor doi din Nebraska, la doar sase luni dupa venirea pe lume a fiului lor, Isaac, pe 18 ianuarie.

Imagini neretusate

Supermodelul a spus pentru People cum s-a simtit purtand costumele de baie realizate in colaborare cu Swimsuits For All, cu imprimeuri multicolore sau in culori uni (rosu, alb, negru) si cu linii sexy. Ea a dezvaluit si de ce a decis ca imaginile sa nu fie editate in Photoshop.

„Mereu sunt intrebata daca vreau sa retusez ceva si ce anume vreau sa scoatem din poze. Si eu spun: ‘Nimic'”, a spus Ashley. „Vreau ca toata lumea sa ma stie asa cum sunt… Vreau ca oamenii sa vada cine sunt pentru ca toti avem o poveste”, a adaugat ea.

„Multe femei cu care vorbesc au probleme de imagine, probleme legate de corpul lor si de incredere. Vreau ca ele sa inteleaga ca toate avem lucruri pe care societatea ne-a spus sa le ascundem si de ce trebuie sa facem asta? Asa ca iata-ma cum sunt si sunt mandra”, a spus vedeta.

Graham vrea ca femeile sa aiba acelasi sentiment de emancipare cand imbraca un costum de baie din noua ei colectie – fiecare model a fost conceput cu atentie cu material elastic care urmeaza liniile corpului pentru a se potrivi formelor.

Un corp nou, o gandire noua

„Ce-mi place cand lucrez cu Swimsuits For All este ca mereu concep costume de baie pe care vreau sa le port si in care ma simt confortabil”, a spus Ashley. „Acum, cu un corp dupa nastere, credeam ca o sa ma simt diferit in costum si ca voi arata altfel, si asa e, dar am gasit o noua bucurie in asta”, a explicat ea.

Modelul a dezvaluit ca ideea de a poza in curtea casei a fost inspirata de fotograful Kennedi Carter, care a postat pe Instagram o imagine de la o sedinta foto similara facuta luna aceasta.

Ashley Graham a pozat insarcinata pentru coperta Vogue: „Am visat la acest moment toata cariera mea“

„M-am ingrasat. Am cicatrici  si vergeturi si la inceput am avut mai multe dezbateri cu mine insami si mi-am zis: ‘Ok, un corp nou, o gandire noua’. Dar dupa aceasta sedinta foto, m-am simtit atat de emancipata, fiindca aratam bine, ma simteam bine. Acesta este noul meu corp de mamica!”, a adaugat vedeta.

Carantina ca o binecuvantare

Campania pentru Swimsuits For All survine dupa o alta sedinta foto facuta cu Ervin, tot la casa de la tara din Nebraska, pentru coperta editiei britanice a revistei Harper’s Bazaar UK. „Justin si eu eram deja obisnuiti sa lucram impreuna in timpul pandemiei”, a spus supermodelul, adaugand ca s-a obisnuit sa se aranjeze singura pentru aceste fotografii.

Constienta ca data reluarii prezentarilor obisnuite este incerta, Ashley a spus ca nu are nicio idee despre cum va arata industria modei dupa pandemie. Dar pentru ea carantina a fost „o binecuvantare” in multe feluri: „Ma bucur ca am avut mai mult timp cu Isaac acasa decat as fi avut in mod normal. Si pentru mine asta e partea buna din tot raul acesta”, a marturisit Ashley.

Foto: Instagram/@ashleygraham