Fanii Carei Delevingne sunt ingrijorati pentru sanatatea ei mintala: Familia vedetei e pregatita sa intervina

1
De Maria Constantin
24 sept. 2022

Dupa ce pe retelele de socializare au aparut cateva imagini controversate, familia supermodelului vrea sa se asigure ca sanatatea ei nu a fost afectata.

Fanii Carei Delevingne si-au aratat ingrijorarea pentru sanatatea acesteia dupa ce supermodelul a aparut in cateva ipostaze care ridicau semne de intrebare – vedeta fuma si umbla pe strada incaltata doar cu sosete, cu parul dezordonat si nepieptanat.

Tom Brady trebuie sa aleaga, iar miza e uriasa: fotbalul sau casnicia cu Gisele Bündchen

Cara Delevingne a fost vazuta vorbind la telefon, apoi aruncandu-l si mergand nervoasa

O prietena buna a vedetei a declarat pentru The Sun ca toti cei din anturajul ei sunt ingrijorati. „Situatia dureaza de cate saptamani deja, iar familia Carei se implica, sunt discutii despre unele interventii pentru a se asigura ca ea primeste ajutorul de care ar putea avea nevoie”, a spus sursa citata, adaugand ca Delevingne a avut o perioada foarte intensa care acum o costa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de olive_w123 (@olive_w123)

Fotomodelul in varsta de 30 de ani a fost vazut vorbind la telefon, apoi aruncandu-l si mergand nervoasa, in timp ce nu-si putea coordona miscarile. Delevingne parea foarte dezorientata si se misca ciudat.

Adam Levine si-a inselat sotia si voia sa isi boteze copilul cu numele amantei

La scurt timp dupa aceea, Cara si-a scos picioarele pe fereastra unei masini inainte de a sosi la aeroport si a intarziat doua ore decolarea avionului privat al lui Jay-Z la bordul caruia era asteptata.

Bagajele supermodelului au fost incarcate in avion, dar dupa 45 de minute, geanta sa a fost data jos din cala si pusa inapoi in masina in care ea statea singura si fuma.

Regina Elisabeta i-a marturisit unui preot ca „nu are niciun regret”, in ultimele sale zile din viata

Imaginile surprinse de paparazzi au starnit nedumerire, iar fanii si-au manifestat ingrijorarea pentru sanatatea ei psihica.

Foto: Instagram/Cara Delevingne