Ce gustare surprinzatoare mananca Chris Hemsworth pentru a invinge poftele alimentare nesanatoase si a-si mentine masa musculara

1
De Cosmescu Elisabeta
15 iul. 2022

Chris Hemsworth e supererou si in film, dar si in realitate, asa ca alimentatia lui trebuie sa fie clar una pe masura!

Actorul superproductiei Marvel Studios, „Thor: Love and Thunder”/”Thor: iubire si tunet” lansata pe marile ecrane pe 6 iulie, a dezvaluit recent ce gustare il ajuta sa invinga pofta de alimente nesanatoase care i-ar putea sabota dieta stricta pentru mentinerea masei musculare. De asemenea, Chris Hemsworth (38 ani) a spus ca snack-ul il ajuta sa nu acumuleze grasime in jurul abdomenului si ca ii ofera forta in timpul antrenamentelor.

Ce sa mananci daca te simti tot timpul obosita: acesti nutrienti sunt esentiali pentru sanatatea ta

Pe langa alimentatia bogata in proteine si carbohidrati de buna calitate (consumati in cantitati limitate), se pare ca, migdalele l-au ajutat pe Hemsworth sa se mentina in forma. Nutritionistii spun ca migdalele contin numeroase substante cu beneficii importante pentru renegerarea intregului organism si mentinerea masei musculare, dar si reducerea tesuturilor adipoase din corp. In 28 de grame de unt de migdale exista 6 grame de proteine ​​vegetale, 4 grame de fibre, 50% din cantitatea zilnica de vitamina E si 20% din cantitatea zilnica de magneziu.

Bineinteles ca actorul nu a mancat doar migdale si tot ce deriva din acestea precum, lapte sau unt de migdale. Intr-o postare facuta pe contul sau de Instagram, in care actorul seriei „Thor” se afla la sala cu anternorul personal, Luke Zocchi, a spus ca pe langa acestea Chris prefera sa bea un shake cu banane, pudra de ovaz, pudra proteica, cafea de cocos, cacao si lapte de migdale.

Potrivit editiei americane Men’s Health, Hemsworth a trebuit sa manance pentru rolul din „Thor” cate 10 mese pe zi pentru a castiga masa musculara stabilita contractual cu producatorii seriei.

„Pentru a putea implini mai usor numarul de calorii si a bija toate cele 10 mese stabilite, Chris a consumat cate un shake bogat in pudra proteica, cantitate dubla, as spune, imbogatit cu banane, unt de migdale, doua curmale si putina sare. Untul de migdale contine de sapte ori mai mult calciu decat untul de arahide, ceea ce il face mai bun pentru rezistenta oaselor si scaderea tensiunii arteriale”, a spus Zocchi, noteaza publicatia.

Dieta lui Natalie Portman pentru un abdomen plat: ce consuma zilnic la micul dejun, pranz si cina

La fel ca in cazul lui, Portman a trecut prin aceeasi rutina stricta de antrenamente si alimentatie ca sa-i creasca masa musculara. „Inainte de filmarile peliculei Black Swan, mi s-a cerut sa slabesc cat pot de mult”, a spus Portman pentru Variety. „Acum au vrut sa-mi cresc volumul muschilor cat mai mult si asta chiar a fost o mare provocare – tinand cont de forta mea ca femeie”, a spus actrita, noteaza eatthis.com

Foto: depositphotos.com