Natalie Portman se pregateste sa faca muschi: va juca un rol de forta in noul „Thor“

1
De Maria Constantin
28 iul. 2020

Vedeta a anuntat ca filmarile pentru „Thor: Love and Thunder“, amanate din cauza pandemiei, vor debuta la inceputul anului viitor.

Oricat de delicata si de feminina este Natalie Portman, ea se declara pregatita sa ridice ciocanul lui Thor si sa intre in lupta cu toate puterile sale. Actrita in varsta de 39 de ani isi va face intoarcerea in lumea supereroilor, in productia Marvel Cinematic Universe, in care va fi prima femeie care detine rolul principal.

Natalie Portman va interpreta o femeie razboinica, echivalentul feminin al lui Thor. Ea a declarat ca versiunea lui Thor pe care o interpreta nu este o „Lady Thor”, ci mai degraba „The Mighty Thor” („Puternica Thor”). „Povestea din benzile desenate are o femeie Thor cand Jane devine Thor, iar ea e The Mighty Thor”, i-a spus actrita Serenei Williams intr-un interviu tinut pe Instagram Live.

Mai mult timp pentru a face muschi

Portman i-a explicat tenismenei in varsta de 38 de ani ca, din cauza pandemiei de COVID-19, productia noului film Marvel a fost oprita. „Nu am apucat sa incepem. Am avut mai mult timp sa ma pun la punct. Pe care nu l-as fi avut. Am redus consumul de carbohidrati, dar nu si partea de exercitii”, a spus actrita.

„Desigur, totul este ciudat din cauza pandemiei, cine stie ce se va mai intampla. Va fi interesant si sunt curioasa sa vad daca o sa fac muschi”, a mai spus Natalie Portman.

Actrita a vorbit si despre personajul sau favorit Marvel: Valkyrie, interpretat de Tessa Thompson, care va putea fi vazut si in „Thor: Love and Thunder”. „Toata dragostea pentru femeia asta”, a spus Natalie despre Thompson (36 de ani).

In dialogul cu Williams, Portman a vorbit si despre sperantele ei pentru viitor, in special pentru fiica sa in varsta de trei ani, Amalia. Actrita si sotul ei, Benjamin Millepied, mai au un baietel de noua ani, Aleph. Ea a vorbit si despre oportunitatile de care au nevoie femeile pentru a se exprima si a fi ele insele, scrie People.

Natalie Portman si Serena William investesc in fotbalul feminin

Cele doua vedete sunt doua dintre femeile care au decis, saptamana trecuta, sa investeasca in formarea la Los Angeles a unei echipe din Liga Nationala de Fotbal Feminin din Statele Unite (NWSL).

Printre fondatorii acestei echipe de fotbal se numara antreprenoarea Kara Nortman, fondatoarea companiei producatoare de platforme de gaming OUYA, ​Julie Uhrman, cofondatorul retelei de socializare Reddit si sotul Serenei Williams, Alexis Ohanian, si actritele Uzo Aduba, America Ferrera, Jennifer Garner, ​Eva Longoria si Lilly Singh​.

Cele mai bune filme cu Natalie Portman pe care nu le vom uita niciodata

Intr-un interviu recent publicat de People, Natalie Portman a declarat ca a devenit interesata de formarea unei echipe de fotbal dupa ce a fost prezentata jucatoarelor de catre Becca Roux, directorul executiv al Asociatiei Jucatoarelor din USWNT.

„Am inceput sa ne gandim cum ar fi daca am avea o echipa in Los Angeles. Noi suntem capitala divertismentului media din tara asta. Ce putem face pentru a schimba felul in care oamenii privesc acest sport? Evident, jucatoarele au fost incredibile si au atras mai mult atentia, dar nu au primit mereu succesul si popularitatea pe care le meritau”, a spus ea.

Denumirea noii echipe de fotbal feminin va fi anuntata in perioada urmatoare. Titulatura provizorie este WFC LA/Angel City.

Foto: Instagram/Natalie Portman