Chris Hemsworth va face o pauza in cariera. Actorul a descoperit ca este predispus la o afectiune grava

1
De Georgiana Dorobantu
22 nov. 2022

Chris Hemsworth a dezvaluit ca va lua „o pauza” de la actorie dupa ce a descoperit ca prezinta riscul de a dezvolta boala Alzheimer. El a revenit in Australia, tara sa natala.

Actorul in varsta de 39 de ani spune ca vrea sa petreaca mai mult timp cu familia dupa ce a aflat ca este predispus la boala la Alzheimer.

Starul din „Thor” a declarat pentru Vanity Fair ca a decis sa ia o pauza in cariera dupa ce a filmat un episod despre moarte in noul sau serial documentar „Limitless”, produs de Disney+.

„A declansat ceva in mine care ma face sa-mi doresc o pauza”

„Sa faci un episod despre moarte si sa iti confrunti propria mortalitate m-a facut sa-mi spun ‘O, Doamne, nu sunt pregatit sa plec'”, a marturisit actorul.

„Vreau sa stau si sa fiu in acest loc, inconjurat de un simt mai profund de stabilitate si recunostinta. Apoi te gandesti la copii si familie…”, a mai spus el.

Cele mai bune filme cu Chris Hemsworth, supereroul de la Hollywood

„A declansat ceva in mine care ma face sa-mi doresc o pauza. Am finalizat show-ul, am facut lucrurile pe care trebuia sa le fac prin contract”, a adaugat Hemsworth.

Chris Hemsworth a descoperit ca este predispus genetic sa dezvolte Alzheimer

El a mai dezvaluit ca vrea sa petreaca „o mare parte din timpul liber” cu sotia lui, Elsa Pataky, si cei trei copii ai lor – India, de 10 ani, si baietii gemeni Sasha si Tristan, de opt ani.

Ce gustare surprinzatoare mananca Chris Hemsworth pentru a invinge poftele alimentare nesanatoase si a-si mentine masa musculara

Actorul a ajuns in tara sa natala, Australia, alaturi de sotia sa. El a terminat filmarile din Praga pentru „Extraction 2” si a incheiat turneul de promovare in Statele Unite a serialului „Limitless”.

Chris Hemsworth a descoperit ca este predispus genetic sa dezvolte Alzheimer in timpul filmarilor pentru acest serial documentar.

Dupa ce si-a facut analize amanuntite de sange pentru serial, a fost informat ca este de opt pana la zece ori mai predispus decat populatia generala sa dezvolte Alzheimer. El se numara printre 2 pana la 3% din populatia lumii care prezinta doua copii ale genei APOE4, ceea ce predispune la dezvoltarea acestei boli neurodegenerative.

Chris Hemsworth, starul din Avengers Endgame: „Inainte sa il interpretez pe Thor, eram falit!”

Analizand succesul lui Chris in filmele cu supereroi, „Limitless” il urmeaza in drumul sau de a depasi noi bariere si limite cu privire la ceea ce poate corpul sau sa faca.

Analizele facute in timpul documentarului „Limitless” i-au adus vestea tulburatoare

In cadrul serialului, el poate fi observat cum incearca sa atinga noi teluri din punct de vedere fizic, printre care si acela de a se ingrasa 18 kilograme pentru rolul din „Thor”, potrivit Daily Mail.

Analizele facute in timpul realizarii documentarului i-au adus vestea tulburatoare ca este mult mai predispus, comparativ cu restul oamenilor, sa dezvolte Alzheimer, o afectiune degenerativa a creierului caracterizata de pierderea memoriei.

Exista unele lucruri pe care persoanele predispuse le pot face pentru a reduce riscul, printre care un program regulat de somn, eliminarea consumului de alcool sau a fumatului.

Prin urmare, actorul a reactionat la primirea vestii ca e predispus la Alzheimer prin adoptarea unui stil de viata mai sanatos, precum si pauza pe care o face in cariera.

Foto: depositphotos.com