Cele mai bune filme cu Chris Hemsworth, supereroul de la Hollywood

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2020

Hollywood-ul pare ca are o zona dedicata actorilor australieni: aratosi si din cale-afara de talentati.

Nicole Kidman, Cate Blanchett, regretatul Heath Ledger, Hugh Jackman sau Russel Crowe sunt doar cateva dintre numele care au aparut in unele dintre cele mai de succes pelicule realizate in Cetatea filmului. Iar in ultimii ani un alt actor australian face furori in toata lumea si, de ce sa nu recunoastem, face multe doamne si domnisoare sa suspine. Trecand insa peste aspectul fizic, cele mai bune filme cu Chris Hemsworth sunt pe lista celor mai vizionate in ultimii ani. Si chiar daca sunt destui care contesta calitatea unor pelicule ca The Avengers sau Thor, talentul actoricesc al lui Hemsworth este de necontestat.

Vacation, 2015

Comedia Vacation, a cincea din franciza, dezvaluie un Chris Hemsworth necunoscut pana atunci, unul care poate sa intre in pielea unui personaj amuzant si sa fie si convingator in acea ipostaza. Sigur, nu este genul de film care sa faca istorie, dar e numai bun daca ai chef de o seara lejera, in fata televizorului, in care sa uiti de griji si sa-ti permiti sa razi cu pofta. E de mentionat totusi ca, desi e o pelicula ce urmareste traseul de vacanta al unei familii, nu e de privit alaturi de copii, multe dintre replici si momente nefiind recomandate minorilor. Asadar, daca nu cauti ceva care sa-ti puna neuronii la incercare, Vacation poate fi o alegere buna, una in care Hemsworth face extrem de lejer trecerea de la supererou la un bufon.

Bad Times at the El Royale, 2018

Thrillerul neo-noir regizat de Drew Goddard are actiunea in 1969 si prezinta o noapte petrecuta de 7 straini, intr-un motel dubios, situat pe marginea lacului Tahoe. Dubiosi sunt insa si cei care ajung acolo, oameni care nu se cunosc intre ei, dar ajung sa scoata la iveala secrete care mai de care mai infricosatoare. Desi primit foarte bine de critici, atat in ceea ce priveste scenariul si regia, cat si referitor la jocul actorilor, filmul a avut incasari sub costurile de productie. Pare-se ca lungimea lui, cele 142 de minute, au fost un impediment serios pentru publicul larg care nu s-a inghesuit in cinematografe sa-l urmareasca.

The Avengers: Age of Ultron, 2015

Al doilea film din franciza Razbunatorii urmeaza reteta clasica a peliculelor SF cu supereroi: acestia isi unesc fortele ca sa salveze pamantul de un inamic extrem de puternic, Ultron, care ameninta sa rada totul de pe suprafata planetei. Cu un buget de productie de 365 milioane de dolari, Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron este al doilea cel mai scump film facut vreodata, dar nici incasarile nu au lasat loc de dezamagire. Cu 1,4 miliarde de dolari adunati din vanzarea de bilete in intreaga lume a ajuns pe locul 5 in topul incasarilor.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.