Chris Hemsworth, starul din Avengers Endgame: „Inainte sa il interpretez pe Thor, eram falit!”

1
De Irina Constantin
12 iun. 2019

Actorul australian a vorbit recent despre o perioada complicata din viata lui. Starul se destainuie si declara ca, inainte de a primi rolul lui Thor, avea foarte mari probleme financiare.

Chris Hemsworth, unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, nu a avut intotdeauna o viata atat de usoara. El s-a luptat foarte mult pentru a ajunge in punctul in care se afla astazi.

Diete si cascadorii periculoase: Cele mai nebunesti lucruri pe care actorii le-au facut pentru un rol

La inceputul carierei sale actoricesti, Chris a jucat in diverse productii TV in tara sa de origine, Australia. Ulterior, a plecat in Statele Unite pentru a-si indeplini visul.

Inainte sa intre in Universul Marvel si sa filmeze primul film Thor, in 2011, Chris era aproape de faliment si nu stia daca va putea sa locuiasca, in continuare, in Los Angeles. Acest lucru a venit la pachet cu foarte multe griji si frustrari, despre care actorul vorbeste cu sinceritate.

Chris Hemsworth: „Am pus foarte multa presiune pe mine, pentru ca imi doream sa imi pot sustine familia.”

Actorul autralian recunoaste ca, la inceputul carierei, isi dorea sa poata plati locuinta parintilor sai. El spune ca ar fi fost mult mai relaxat daca nu purta cu el aceasta presiune imensa de a-i ajuta cat mai mult pe cei dragi.

„Nu castigam nicio auditie si primeam din ce in ce mai mult feedback negativ. Incepusem sa ma gandesc: Doamne, oare de ce fac asta?”

Chris Hemsworth a pierdut roluri in filme importante, precum G.I. Joe si X-Men: Wolverine. Motivul, spune actorul, este anxietatea uriasa care il impiedica sa se concentreze la probe si sa dea tot ce avea mai bun.

Top 5 filme care te fac sa simpatizezi cu personajul negativ

„Pe moment, am fost foarte dezamagit. Ramaneam, treptat, fara bani. Insa daca as fi primit acele roluri, nu as fi ajuns sa il interpretez acum pe Thor”, spune actorul pentru publicatia Variety.

Actorul australian a jucat in cel mai nou si ultimul film din seria Avengers, Avengers:Endgame, care tocmai s-a lansat in aprilie. Chris Hemsworth urmeaza sa joace in Men in Black: International, film care va aparea pe data de 14 iunie.

7 filme noi pe care trebuie sa le vezi vara aceasta

Foto: Getty Images.