De ce asteptam noul Charlie’s Angels

1
De Iulia Claudia Dumitru
6 aug. 2019

De putin timp a aparut trailerul unui film nou Charlie’s Angels. Asa ca nu putem decat sa asteptam noile femme-fatale ale momentului sa “faca lumea bine”.

Nu ca am vrea sa fim acuzate de misandrie, dar James Bond nici nu se compara cu Charlie’s Angels. In primul rand ca ele sunt trei #hihi. Si in al doilea rand ca noul Charlie’s Angels urmeaza sa apara cat de curand in 2019!

Charlie’s Angels e de neratat!

S-a lansat cu Farrah Fawcett, Kate Jackson si Jaclyn Smith, in 1976. A revenit pe marile ecrane cu Lucy Liu, Cameron Diaz si Drew Barrymore in 2000 si mai apoi in 2003. Acum se intoarce si ne surprinde cu o distributie si un plot wow!

2019 este cu adevarat anul filmelor reinventate sau reinterpretate. De la Toy Story 4 pana la Lion King, se pare ca blockbusterele verii au facut cateva excursii in trecut. Urmeaza de aceasta data sa vedem un Charlie’s Angels cu Kristen Stewart, Naomi Scott si Ella Balinska, avand-o ca regizoare pe Elizabeth Banks. Din pacate mai avem ceva de asteptat, pentru ca in Romania filmul are premiera pe data de 8 noiembrie 2019.

Actritele promit unul dintre cele mai incitant filme de actiune ale momentului. Doar sa nu le spuneti “angels”, sustine si actrita devenita si regizor, Elizabeth Banks. Si asta pentru ca noul Charlie’s Angels, scris si regizat de ea este altfel! Bosley si ingerii merg in cu totul si cu totul alta directie. Ba chiar Bosley este acum insasi Banks, deci o femeie!

Noul Charlie’s Angels e mai autentic

Scopul noii pelicule este sa corecteze cateva dintre momentele-cheie din filmul original din 1970. Despre asta, Banks spune ca “atunci cand showul a aparut in anii ‘70, a fost un hit instantaneu. Si asta pentru ca niste femei frumoase si destepte ii speriau pe rau-facatori, activand intr-un job pe care nu multe femei il facusera, fiind detectivi.” 

Insa noul Charlie’s Angels, spune Banks, reinterpreteaza traditia show-ului din trecut si o adapteaza la prezent. Sigur, femeile detectiv sunt la fel de frumoase si inteligente si rezolva crimele, scapand de criminali internationali, insa mai prezinta si alte perspective. Charlie’s Angels 2019 vorbeste despre multe anxietati ale oamenilor din prezent, ne promite regizoarea.

Noul Charlie’s Angels prezinta o agentie globala de detective, oferind servicii de securitate si informatii, la nivel international. Si, potrivit sinopsisului, actiunea se va concentra pe una dintre echipele special antrenate.

Pe langa faptul ca distributia e fenomenala, pe langa faptul ca vorbim despre autenticitatea si anxietatile femeilor fatale (da, si ele au anxietati, doamnelor!), si muzica e semnata de voci importante. Ariana Grande, Lana del Rey, Miley Cyrus. Cele trei angels din muzica actuala transmit acelasi mesaj: Nu imi spune „inger”, pentru ca nu ma poti defini si nu stii de ce sunt in stare.

Celebreaza si tu puterea feminina, alaturi de Ingerii lui Charlie, reloaded in 2019.

Foto: PR