Chrissy Teigen a inceput tratamentul pentru fertilizare in vitro dupa ce a pierdut sarcina: „Sincer, nu ma deranjeaza injectiile”

1
De Maria Constantin
22 feb. 2022

Sotia lui John Legend a anuntat in septembrie 2020 ca a pierdut o sarcina. Ea nu a renuntat la dorinta de a-si mari familia.

La mai putin de un an dupa ce a trecut prin suferinta pierderii unei sarcini, Chrissy Teigen a dezvaluit ca a inceput procedura fertilizarii in vitro.

„O luam de la capat”, a scris sambata, pe Instagram Story, autoarea cartii de gatit „Cravings”, langa o fotografie cu injectiile ce fac parte din schema de tratament. Imaginea respectiva nu mai este disponibila, scrie People.

„Nu ma mai intrebati daca sunt insarcinata”

Intr-o alta postare, Teigen a confirmat ca urmeaza din nou tratament de fertivilizare in vitro. „Salut. Am postat despre asta in stories, dar am vrut sa stiti ca sunt foarte avansata intr-un alt ciclu IFV ca sa salvez cat mai multe ovule posibil si sa formez cativa embrioni puternici si sanatosi”, a explicat vedeta in varsta de 36 de ani.

„Sincer, nu ma deranjeaza injectiile… ma fac sa ma simt ca un doctor-chimist… dar balonarea e nesuferita”, a continuat ea. „Asa ca va rog cu umilinta sa nu ma mai intrebati daca sunt insarcinata fiindca stiu ca o faceti cu incantare si cu bune intentii, dar este enervant sa tot aud asta fiindca numai insarcinata nu sunt!”, a scris Teigen.

Modelul a facut apel la admiratoarele sale sa nu mai intrebe alte femei daca sunt insarcinate si le-a promis ca le va anunta cand va afla vestea cea mare.

Pierderea sarcinii, o durere adanca

In septembrie 2020, Chrissy Teigen a anuntat ca a pierdut o sarcina aflata la mijlocul termenului. Vedeta si sotul ei, cantaretul John Legend, asteptau un baiat, Jack.

Teigen a mai ramas insarcinata dupa ce a urmat tratament pentru fertilizare in vitro. Ea a nascut doi copii – o fetita, Luna Simone, in varsta de cinci ani, si un baietel, Miles Theodore, in varsta de trei ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen)

Dupa pierderea sarcinii, acum aproape doi ani, Teigen a postat un mesaj emotionant pe Instagram. „Suntem socati si avem o durere adanca despre care doar ati auzit, o durere pe care n-am mai simtit-o niciodata. Nu am reusit sa stopam hemoragia si sa-i dam copilului fluidele de care avea nevoie, in ciuda pungilor de transfuzie de sange. N-au fost de ajuns”, a povestit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen, consolata de Meghan Markle dupa pierderea sarcinii: „A fost asa de draguta!“

„Nu decidem niciodata numele copiilor nostri pana in ultimul moment, cand se nasc. Dar noi, dintr-un motiv anume, am inceput sa-l numim Jack pe acest micut din burta mea. Asa ca pentru noi el va fi mereu Jack. Jack s-a straduit din greu sa faca parte din mica noastra familie si va face mereu”, a mai scris modelul.

„Te vom iubi mereu”

Teigen si Legend (43 de ani) au pastrat vie amintirea copilului pierdut, mentionandu-l in mai multe ocazii impreuna cu Luna si Miles, noteaza People.

Anul trecut, vedeta a amintit de copilul pierdut in ziua in care ar fi trebuit sa fie ziua nasterii lui, purtand o bratara cu numele lui, alaturi de alte doua cu numele celorlalti copii. Ea a postat pe Instagram Story o fotografie cu bratarile de la incheietura mainii. „Azi ar fi fost ziua venirii tale pe lume. Te vom iubi mereu”, a scris ea pe 20 februarie 2021.

In vacanta cu Jack

In octombrie, Teigen a dezvaluit intr-un interviu publicat de site-ul de parenting Scary Mommy ca familia ei poarta in calatoriile pe care le face cenusa lui Jack, un obicei pe care Luna si Miles l-au inteles si l-au adoptat imediat.

„Fie ca mergem intr-o vacanta sau altceva, ei mereu spun ‘Nu-l uitati pe micul Jack’. Si atunci trebuie sa-l iau si pe el. Apoi ajungem unde trebuie si ei spun: ‘O, Doamne, i-o fi sete'”, a povestit vedeta.

„Poate ca suna ciudat pentru multa lume, dar ei pun o sticluta cu apa langa cutia cu cenusa lui. Si le place sa faca parte din asta”, a mai spus Teigen.

Foto: Instagram/@chrissyteigen