Cum au filmat Rege-Jean Page si Phoebe Dynevor scenele de sex din „Bridgerton”: Saruturile n-au avut nimic romantic

1
De Maria Constantin
31 mart. 2023

Actorul a dezvaluit ca el si colega lui de platou au facut o intelegere pentru scenele in care urmau sa se sarute.

Starul in varsta de 34 de ani a spus, saptamana trecuta, la „Late Show”, cu Stephen Colbert, ca a facut o intelegere cu Dynevor (27 de ani), scrie People. El a povestit cum a decurs pregatirea pentru scenele de sarut: „Te duci la celalalt actor si-l intrebi: ‘Hei, deci pentru scenele de dupa pranz, care sunt regulile? Fara ceapa? Fara usturoi? Trebuie sa beau o cafea mai inainte?'”.

„Amandoi am zis ca ne place cafeaua, asa ca nu-i problema”, a continuat el. „Ce nu stie nimeni despre ‘Bridgerton’ e ca eu si Phoebe am avut multe momente in care respiratia noastra mirosea ingrozitor a cafea pe tot parcursul”, a mai spus actorul.

De partea cealalta, Dynevor a avut amintiri mai frumoase despre momentele de tandrete cu Page. „Miroase foarte dragut. Respiratia lui nu a mirosit deloc urat, nici nu fumeaza sau ceva. Am baut amandoi multa cadea, asa ca uneori miroseam amandoi asa, ceea ce a fost in regula”, a spus ea in ianuarie 2021 pentru Glamour.

Tot ce se stie pana acum despre sezonul trei al serialului fenomen Bridgerton

Page, care joaca in viitoarea productie „Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves”, a spus in aceeasi emisiune ca succesul serialului „Bridgerton” a fost „ceva foarte special”. „Motivul pentru care ‘Bridgerton’ a fost o asemenea senzatie este ca a fost ceva care ne-a dat noua, comunitatii, o evadare comuna cand toti eram prinsi in micile noastre bule (in timpul carantinei impuse de pandemia de COVID, n.r.)”, a spus el.

Actorul a surprins multi fani cand a parasit „Bridgerton” dupa primul sezon.

El a dat vestea atunci pe Instagram, unde a postat o imagine in rolul sau, Ducele de Hastings, calare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

„Calatoria vietii. A fost o placere absoluta si un privilegiu sa fiu Ducele vostru. Sa ma alatur acestei familii – nu doar pe ecran, dar si in afara lui. Distributia noastra incredibil de creativa si generoasa, echipa de filmare si fanii remarcabili – totul a depasit tot ce mi-as fi putut imagina. Dragostea este reala si va continua sa creasca”, a scris el atunci.

Ambele sezoane ale popularului serial sunt disponibile pe Netflix.

Foto: Instagram/BridgertonNetflix