Tot ce se stie pana acum despre sezonul trei al serialului fenomen Bridgerton

1
De Maria Constantin
19 mai 2022

Netflix va realiza sezoanele 3 si 4 ale popularului serial Bridgerton. Decizia a fost luata chiar inainte de lansarea sezonul doi, ceea ce demonstreaza increderea pe care conducerea platformei de streaming o are in aceasta productie.

Vicepresedintele Netflix, Bela Bajaria, a declarat pentru The Hollywood Reporter ca echipa de creatie a anuntat ca are „cateva planuri interesante pentru viitor si credem ca publicul va continua sa fie topit dupa acest serial. Planuim sa continuam proiectul Brigderton pentru mult timp de acum incolo”, a spus ea.

Pretul celebritatii: Phoebe Dynevor se teme de esec dupa succesul din „Bridgerton“

„Aceasta continuare cu doua sezoane este un puternic vot de incredere in munca noastra, ma simt incredibil de recunoscatoare sa am parteneri atat de cooperanti si creativi ca Netflix”, a transmis producatoarea Shonda Rhimes intr-un comunicat citat de Harper’s Bazaar.

Ce se intampla in sezonul 3?

Ei bine, adorabila Lady Whistledown tocmai a anuntat ca al treilea sezon va fi despre povestea ei de dragoste. Actrita Nicola Coughlan, care o interpreteaza pe Penelope Featherington, a dat duminica detalii despre acest subiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„Ca si Lady Whistledown, am tinut secret pentru un timp si pot sa va confirm tuturor ca sezonul trei este despre povestea de dragoste din Colin si Penelope”, a spus ea. „Am tinut secretul din a doua saptamana de filmari la sezonul doi”, a adaugat actrita.

In primele doua sezoane, Penelope se indragosteste de prietenul ei apropiat Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton), dar numai privitorii stiu asta, nu si el. Insa spre sfarsitul sezonului 2 se pare ca el incepe sa o vada cu alti ochi pe Penelope, cand isi da seama ca ea e mereu in preajma lui.

„E atat de multa dragoste in aceasta relatie. Ceea ce pune presiune, fiindca sunt oameni care abia asteapta sa iasa in prim-plan”, a spus Luke Newton.

Al treilea sezon se abate de la firul epic pe care autoarea Julia Quinn il deapana in seria de romane „Bridgerton”. Al treilea volum se concentreaza pe Benedict Bridgerton, iar al patrulea pe dragostea dintre Penelope si Colin.

Ce personaj din serialul Bridgerton esti, in functie de zodia ta

Serialul sare peste povestea lui Benedict si trece la cei doi indragostiti, insa fanii nu vor fi dezamagiti, intrucat asteptau inca din primul sezon dezvoltarea acestei povesti. „Cred ca daca o mai vedeau o data pe Penelope lingusindu-l pe baiatul asta, ati fi zis ‘Aduceti-i impreuna! Haideti, faceti ceva sau terminati cu asta!'”, a explicat Coughlan.

Netflix a confirmat ca in sezonul 3 prietenia dintre Penelope si Colin „poate inflori in ceva mai amplu in timp ce alterneaza in viata ei dubla ca Lady Whistledown”.

Cand va fi gata sezonul 3?

Acum este prea devreme pentru a spune precis cand vor fi lansate urmatoarele doua sezoane. Deocamdata avem sezonul doi, lansat pe 25 martie, insa ne putem face o idee daca ne gandim pe ce se bazeaza serialul: romanul scris de Julia Quinn.

De la inceput, planul pentru serialul creat de Chris Van Dusen a fost sa urmeze formatul Juliei Quinn, care se concentreaza pe diferiti membri ai familiei Bridgerton, fiecare prezentat intr-un volum. Prima poveste graviteaza in jurul lui Daphne (interpretata de Phoebe Dynevor), a doua se concentreaza pe Lord Anthony (Jonathan Bailey).

Universul „Bridgerton“ se extinde: Povestea reginei Charlotte, intr-un spinoff comandat de Netflix

Daca totul merge conform planului, ar insemna ca al treilea sezon sa-l urmareasca pe Benedict (Luke Thompson), iar al patrulea pe Colin (Luke Newton) – ramane de vazut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„An Offer From a Gentleman” („Oferta unui gentleman”), al treilea volum din seria „Bridgerton”, este inspirat din „Cenusareasa”. Sophie Beckett, fiica unui conte care este tratata ca servitoare de mama ei vitrega, se strecoara la balul mascat organizat de Lady Bridgerton. Acolo ea si Benedict sunt atrasi instantaneu unul de celalalt. In total, in cele opt volume apar opt frati Bridgerton. Timpul ne va spune daca serialul va avea tot atatea sezoane.

Jonathan Bailey, adica Anthony Bridgerton, a confirmat recent ca distributia se va intoarce pe platouri in iunie pentru a filma sezonul, relateaza E! News. Hannah Dodd, care o va inlocui pe Ruby Stokes in rolul Francescai Bridgerton, va face si ea parte din echipa.

Foto: PR